Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor presiune ulei cutie viteza JCB Powershift

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Powershift
Cod produs
NCY0SXD9-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru a putea sa iti folosesti utilajele la adevarata loc capacitate, echipeaza-le cu piesele de schimb de calitate superioara gasite in depozitul ACN Piese Utilaje, undeva in Jilava! Nu este nevoie de o vizita la sediul nostru pentru a intra rapid in posesia acestui senzor presiune ulei cutie viteza JCB Powershift care te intereseaza, desi noi tare ne-am bucura sa te vedem! Ne poti apela, iar comanda se plaseaza imediat. Imediat iti va si ajunge coletul.

De ce am tinut sa subliniem ca achizitia produselor trebuie facuta la noi? Ei bine, da, pentru ca sunt ale noastre. Tehnicienii nostri cunosc depozitul nostru ca in palma si la fel de bine stiu caracteristicile fiecare piese de schimb in parte, cunosc materiile din care-au fost facute, dar si standardele inalte de productie urmate. Tot ei stiu si intretinerea pe care o solicita, iar toate aceste informatii le impartasesc cu tine in mod gratuit.

Rasfata-ti utilajul cu un senzor presiune ulei cutie viteza JCB Powershift nou!
Pentru ca utilajul tau sa iti ofere performante maxime, fiecare piesa de schimb trebuie sa fie de calitate superioara. Acest senzor de presiune are grija ca presiunea uleiului sa nu depaseasca limitele optime, asigurand astfel siguranta utilajului pe tot parcursul utilizarii.

Haide sa ne dam intalnire in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita!

Echipa noastra se formeaza in totalitate din oameni pasionati de domeniul tehnic, dornici sa fie mereu un real ajutor. Pentru ca ne-am dorit sa avem o cale prin care putem impartasi cunostintele noastre, am creat diferite servicii conexe.

Serviciul de consultanta tehnica gratuita
Serviciul de mentenanta mobila
Apeleaza-ne si alege-l pe cel care ti se potriveste!

Garantie
Orice eroare de fabricatie este acoperita de noi pentru o perioada de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie care iti insotesc acest senzor ulei cutie viteza JCB Powershift si stai linistit, ai timp berechet sa observi orice defect!

Livrare
Si noi ne alegem cu grija colaboratorii, pentru a putea sa iti oferim servicii de top, asa cum se cuvine. Comanda astazi, in prima parte a zilei un senzor presiune ulei cutie viteza JCB Powershift nou, cu increderea ca maine curierul va fi si ajuns la tine!

Montaj

Primul pas in mentenanta corecta a pieselor de schimb este reprezentat tocmai de montaj. Acorda-i o grija sporita si cere ajutorul unui mecanic cu experienta! Treaba este facuta ca la carte, iar tu primesti chiar si garantie pe lucrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura