Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor presiune ulei cutie viteza JCB Synchromesh

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Synchromesh
Cod produs
PDX406CM-MC
Out Of stock
Descriere
Hotul neprins este negustor cinstit si cam asta putem spune de multi colegi de breasla, cei ce ti-au recomandat cu mana pe inima piese de schimb de doi bani. Recomandarile noastre sunt mereu bazate pe calitatea superioara. Noi nu ne multumim cu mai putin si nu ar trebui sa o faci nici tu. Acest senzor presiune ulei cutie viteza JCB Synchromesh este un produ premium, dar nici cu oferta care-l insoteste nu ne este rusine.

Haide sa iti povestim cate ceva despre cine suntem noi, baietii de la ACN Piese Utilaje, si de ce clientii ne recomanda a fi cel mai bun furnizor de piese de schimb! Ne-am dorit sa oferim o experienta completa, servicii conexe care acopera nevoile tehnice ale colaboratorilor nostri, dar si oferte corecte si accesibile. Si ce sa vezi? Ne-a si iesit, te vei convinge singur!

Senzor presiune ulei cutie viteza JCB Synchromesh - pentru ca iti pretuiesti utilajele!
Pentru ca utilajul tau sa iti ofere performante maxime, fiecare piesa de schimb trebuie sa fie de calitate superioara. Acest senzor de presiune are grija ca presiunea uleiului sa nu depaseasca limitele optime, asigurand astfel siguranta utilajului pe tot parcursul utilizarii.

Haide sa ne dam intalnire in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita!

Echipa noastra se formeaza in totalitate din oameni pasionati de domeniul tehnic, dornici sa fie mereu un real ajutor. Pentru ca ne-am dorit sa avem o cale prin care putem impartasi cunostintele noastre, am creat diferite servicii conexe.

Serviciul de consultanta tehnica gratuita
Serviciul de mentenanta mobila
Apeleaza-ne si alege-l pe cel care ti se potriveste!

Garantie
Orice eroare de fabricatie este acoperita de noi pentru o perioada de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie care iti insotesc acest senzor si stai linistit, ai timp berechet sa observi orice defect!

Livrare
Si noi ne alegem cu grija colaboratorii, pentru a putea sa iti oferim servicii de top, asa cum se cuvine. Comanda astazi, in prima parte a zilei un senzor presiune ulei cutie viteza JCB Synchromesh nou, cu increderea ca maine curierul va fi si ajuns la tine!

Montaj

Primul pas in mentenanta corecta a pieselor de schimb este reprezentat tocmai de montaj. Acorda-i o grija sporita si cere ajutorul unui mecanic cu experienta! Treaba este facuta ca la carte, iar tu primesti chiar si garantie pe lucrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura