Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub chiuloasa motor pentru generator JCB G165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
9MXFA8NG-CD
Out Of stock
Descriere
Uneori se mai arata si norii pe cer, mai sunt si zile intunecoase si ploioase. Dar parca apreciem mai mult clipele senine si insorite dupa o astfel de perioada. Asa se intampla si cu piesele de schimb. Cele slabe au si ele rolul lor, iar de obicei acesta se transpune in invataminte. Odata ce ai testat o asemenea componenta si ai vazut cum reactioneaza stii ca a doua oara nu te mai intorci la ea. Alege mereu calitatea, deoarece aceasta are capacitatea de a-ti sustine visurile. Opteaza pentru acest surub chiulasa motor generator JCB G165 si vino pe drumul unde grijile defectiunilor nu isi gasesc locul!

Esti pentru prima oara la noi pe site sau ne cunosti deja? In oricare dintre situatii te-ai afla probabil ca nu te vei supara daca iti spunem ca ne bucuram ca esti aici. Si nu e o bucurie aparenta, de fatada. Ci e una sincera. De ce? Pentru ca stim ca orice ai alege de la noi este o investitie sigura. Iar utilajele, masinariile pe care le detii vor profita din plin de componentele pe care le vei alege de aici. Haide, spune odata cu noi: piesele de schimb de calitate superioara imi fac viata mai usoara. Ne fac tuturor viata mai usoara!

Surub chiulasa motor generator JCB G165 - daca vrei sa-ti fie bine!

E posibil sa nu ii dai prea mare importanta acestui surub. Poate esti de parere ca e o piesa de dimensiuni mici si cu un rol neinsemnat. Dar nu e deloc asa!

Aici consultanta ocupa loc de cinste!

Ne face placere sa te cinstim si sa cinstim piesele de calitate. Avem un serviciu gratuit de consultanta pe care ti-l punem la dispozitie pentru momentele in care nu te poti hotari. Noi te putem ajuta sa iei decizia potrivita pentru tine si utilajul tau. Fara ezitari si fara teama te incurajam sa ne contactezi pentru a purta un dialog despre nevoile utilajului tau!

Reactionam rapid atunci cand auzim ca un surub chiulasa motor generator JCB G165 e ceea ce ai nevoie. Il pregatim numaidecat, il predam curierului, iar in 24-48 de ore piesa iti va bate la usa. Insa daca locuiesti in apropiere de noi, poti lua componenta direct din depozitul ACN PIESE UTILAJE.

Daca iti doresti ca acest surub chiulasa motor pentru generator JCB G165 sa isi faca treaba asa cum trebuie, actioneaza corespunzator. Apeleaza doar la atelierele de specialitate!

Specificatii tehnice

Diametru filet = 11,85mm
Lungime = 140mm (fara cap)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura