Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub chiuloasa motor pentru generator JCB G100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
RSJTQENW-CD
Out Of stock
Descriere
Traim intr-o vreme in care anumite virtuti au devenit desuete, in timp ce unele vicii au fost ridicate la rangul de virtute. Viciosii sunt acum apreciati de o parte a societatii. Ceea ce era numit odinioara decadent a devenit un mod de a te lauda. Ai vrea ca si in cadrul afacerii tale lucrurile sa fie intoarse pe dos? Noi presupunem ca nu, drept care iti recomandam sa alegi intotdeauna calea cea dreapta. Sfatul nostru este sa achizitionezi numai piese de calitate superioara pentru ca ele reprezinta pot impinge afacerea inspre sustenabilitate. Incearca un astfel de surub chiulasa motor generator JCB G100 si vezi daca se incadreaza in categoria celor bune!

Ne place mereu senzatia si sentimentele care se revarsa in noi atunci cand rezolvam o problema. Si ne mai plac si provocarile, chiar daca ele dau mai multe batai de cap. Dar aici, la ACN Piese Utilaje, suntem atat de pasionati de ceea ce facem, incat nu simtim greutate. Si nu ne e niciodata dificil sa cautam sau sa ii intrebam si pe altii daca nu suntem siguri de raspuns. Cert este ca odata ce alegi sa colaborezi cu noi vei avea parte de informatii pertinente, obiective, verificate. Iti vom face recomandari doar in concordanta cu masinaria ta.

Surub chiulasa motor generator JCB G100 - recomandarea noastra pentru tine!

E posibil sa nu ii dai prea mare importanta acestui surub. Poate esti de parere ca e o piesa de dimensiuni mici si cu un rol neinsemnat. Dar nu e deloc asa!

La noi consultanta are rang de mare cavaler!

Avem un serviciu gratuit de consultanta la care tinem foarte mult. De ce? Pentru ca prin intermediul lui iti putem oferi informatii care sa te ajute sa mergi pe cea mai potrivita cale. Asadar, te incurajam sa ne contactezi si sa ne ceri sfaturi ori de cate ori ai nevoie. Ne face o deosebita placere sa iti fim de folos!

Ne miscam in asa fel incat surub chiulasa motor generator JCB G100 sa ajunga la tine in cat mai putin timp. Impachetam produsul, il predam curierului, iar in 24-48 de ore componenta va ajunge la tine. Dar exista si posibilitatea de a-ti ridica piesa direct din depozitul ACN PIESE UTILAJE.

In cazul in care vrei ca acest surub chiulasa motor pentru generator JCB G100 sa isi indeplineasca menirea in angrenajul generatorului tau, atunci nu-l lasa pe mana oricui. Inlocuieste-l doar alaturi de profesionisti experimentati! Piesa este potrivita si pentru JCB G100RX.

Specificatii tehnice

Diametru filet = 11,85mm
Lungime = 140mm (fara cap)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura