Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura Bobcat 6669453

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
Y92H6ET7-CD
Out Of stock
Descriere
Fie ca ne place, fie ca nu, orice afacere este supusa transformarii. In agricultura si in constructii, pana si stagnarea reprezinta o transformare. Asta pentru ca atunci cand lucrurile stau pe loc si nu avanseaza, cu siguranta actiunea se va transforma in regres. Prin urmare, se cuvine sa iei masurile necesare unui progres continuu. Nu credem ca ai putea indeplini acest scop daca nu ai recurge in exclusivitate la piese de schimb de calitate superioara. Alege aceasta garnitura Bobcat 6669453 si bucura-te de caracteristicile sale care te vor impinge spre progres!

Elibereaza-te din captura grijilor. Nu stim cum ai putea face asta in cazul tuturor departamentelor afacerii tale. Dar stim ca de mare ajutor se arata a fi piesele de schimb de calitate superioara. Ele nu cedeaza usor in fata provocarilor, caracteristica ce reprezinta o garantie cu privire la functionarea lor indelungata. Asta va determina si bunul mers al utilajului tau. Alege sa ai aproape doar componente de cea mai inalta clasa si tinuta. Noi te sustinem in acest demers cu un depozit plin de piese de top. Printre ele se afla si aceasta garnitura originala Bobcat, pe care te incurajam sa o procuri!

Garnitura Bobcat 6669453 - alegerea celor care stiu ce sa aleaga!

Aceasta garnitura este garantia ta ca nimic nu trece pe langa ea. Fiecare piesa de schimb isi are locul fix, iar produsul acesta isi indeplineste menirea cu varf si indesat!

Alege sa ne intrebi!

Ce te costa sa pui o intrebare atunci cand nu stii raspunsul corect? Nu te costa nimic. Ba din contra! Poti fi mai castigat cand indraznesti sa intrebi. Atunci cand ne contactezi pe noi poti fi sigur ca vei primi raspunsurile la fix. Avem un serviciu gratuit de consultanta si ne dorim sa-l folosesti!

Ne miscam in asa fel incat acest garnitura Bobcat 6669453 sa ajunga la tine in 24-48 de ore. Deci grijile nici n-au de ce sa te perinde pe langa tine. Stim ca timpul e esential, asa ca facem tot ce tine de noi pentru a-ti pune cat mai rapid piesa la dispozitie. Nu uita sa vezi ACN PIESE UTILAJE, caci aici e locul unde vei gasi numeroase piese de top!

Montajul nu este o chestiune cu care sa glumesti. Chiar dimpotriva! Trebuie sa ii acorzi seriozitate maxima. Nu de alta, dar nu credem ca vrei sa risti sa pierzi banii pe care tocmai i-ai investit!

Specificatii tehnice
Diametru interior - 77mm
Diametru exterior - 90mm
Grosime - 3,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura