Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garnitura hidromotor mars pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
Q7512LFD-CD
Out Of stock
Descriere
Este bine sa nu sovai in fata pieselor de schimb de calitate superioara. Este la fel de bine sa nu clipesti atunci cand vine vorba de a inlatura piesele de schimb mediocre sau slabe. Ar trebui sa primeze curajul de a investi in componente care iti ajuta cu adevarat utilajului. Garnitura hidromotor mars Bobcat 753 este modul in care noi ne aratam aprecierea fata de alegerile tale. Opteaza pentru aceasta piesa si nu vei regreta!

Cauta sa faci in asa fel incat odata ce ai reusit sa aprizi flacara performantei sa nu o lasi in niciun chip sa se stinga. Pentru aceasta, de un real ajutor pot fi piesele de schimb de calitate superioara. Lucrurile stau intocmai asa, deoarece aceste componente au capacitatea de a intretine si chiar de a spori performanta utilajelor tale. Prin urmare, nu mai sta pe ganduri! Doteaza-ti utilajele pe care te bazezi doar cu piese de chimb de cea mai buna calitate. Noi suntem siguri ca printre ele se numara si aceasta componenta originala Bobcat, pe care ti-o recomandam cu cea mai mare incredere.

Garnitura hidromotor mars Bobcat 753 - alegerea ideala pentru o reparatie de durata!

Aceasta garnitura este garantia ta ca nimic nu trece pe langa ea. Fiecare piesa de schimb isi are locul fix, iar produsul acesta isi indeplineste menirea cu varf si indesat!

Nu alege pe orbeste, imtreaba-ne pe noi!

De ce sa inchizi ochii si sa incepi un ala-bala-portocala, sa iei o piesa pe nimerite, iar apoi sa induri consecintele? Alege sa ne intrebi pe noi. Suntem la dispozitia ta cu toate cunostintele noastre. Iti facem recomandari si iti spunem ce e cel mai potrivit pentru utilajul tau. Tu doar contacteaza-ne si profita de serviciul nostru gratuit de consultanta!

Aceasta garnitura hidromotor mars Bobcat 753 are grija de piesele din jurul ei, dar si de intreg utilajul tau. De aceea, credem ca vrei sa ajunga cat mai rapid la tine. Nicio grija! O livram prin curier rapid, iar in 24-48 de ore va fi la tine. Iti reamintim ca ACN PIESE UTILAJE e locul unde poti descoperi numeroase piese de top!

O astfel de garnitura hidromotor mars pentru miniincarcator Bobcat 753 nu este o componenta pe care sa o treci cu vederea. La fel cum nu ar trebui sa treci cu vederea nici de montajul ei corespunzator. Doar la ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice
Diametru interior - 77mm
Diametru exterior - 90mm
Grosime - 3,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura