Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate Manitou MLT735

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT735
Cod produs
4ERBQLS5-IA
Out Of stock
Descriere
Toate privirile sunt atintite pe aceasta cruce cardan punte spate Manitou MLT735 din oferta noastra! Este o piesa foarte rezistenta datorita materialului ales de catre producator. Eficienta piesei contribuie la functionarea elementelor de transmisie ale utilajului. Montarea crucii cardanice se face la puntea din spate a incarcatorului telescopic. Este o piesa foarte rezistenta, fabricata din material de calitate superioara!

Inlocuirea crucii cardanice avariate de la incarcatorul telescopic Manitou MLT735-120 se poate face cu acelasi model pe care il avem prezentat aici! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si cere recomandari de mentenanta tehnicienilor nostri! Ai numai de castigat! Iti pot fi de ajutor si daca doresti verificarea compatibilitatii piesei cu utilajul tau. De fiecare data cand efectuezi reparatii de intretinere, suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau scrie-ne pe site si primesti toate informatiile necesare in mod gratuit.

Cruce cardan punte spate Manitou MLT735 - comanda imediat acest produs!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru incarcator telescopic Manitou MLT735 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Manitou MLT735 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura