Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator Komatsu WB97R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5
Cod produs
Y6JLEU3M-IA
Out Of stock
Descriere
Nu suprasolicita un utilaj cand observi ca are o piesa uzata! Vei ajunge sa schimbi mai multe in loc de una! Aceasta cruce cardan spate Komatsu WB97R-5 va face ca utilajul tau sa aiba un sistem de transmisie functional! Ca sa obtii asta, ai de montat componenta la puntea din spate a buldoexcavatorului. Crucea cardan este eficienta si are si un pret foarte atragator. O sa-ti para rau daca il ratezi! De ce sa ai regrete?!

Toate produsele din ofertele noastre sunt de calitate si importam mereu de la cei mai buni fabricanti! Motiv pentru care, si preturile sunt mult mai accesibile! Faci o economie substantiala, iar daca vei combina si cu un montaj facut de catre profesionistii nostri, e clar si mai avantajos! Iti oferim consultanta tehnica gratuita si te consiliem atunci cand ai de facut o achizitie sau vrei sa afli despre serviciile noastre dedicate utilajelor grele!.

Cruce cardan spate Komatsu WB97R-5 - in topul produselor!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan spate Komatsu WB97R-5 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura