Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Komatsu WB97R-5E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5E0
Cod produs
6HUYG58M-IA
Out Of stock
Descriere
E musai nevoie sa intervii asupra utilajului! Nu este in cea mai buna forma. O cruce cardan punte fata Komatsu WB97R-5E0 ar putea schimba aceasta stare a echipamentului, ea te afecteaza si pe tine! Crucea cardanica este o piesa de schimb foarte rezistenta si dispune de multiple calitati printre care enumeram fiabilitatea si eficienta. Exploatarea buldoexcavatorului va putea fi facuta in deplina siguranta, daca montezi componenta la puntea din fata.

O intreaga afacere are de suferit cand un utilaj se strica! Ne dorim din suflet sa nu ajungi in situatia asta, de aceea te sfatuim sa nu astepti pana in ultimul moment sa schimbi o componenta. Vorbeste cu asistentii nostri inainte de a plasa comanda. O discutie cu specialisti in domeniu ajuta la alegerea piesei potrivite. Primesti aici informatii precise despre piesa si compatibilitatea cu utilajul tau. Va fi o discutie relaxata garantat, caci nu implica niciun cost din partea ta.

Cruce cardan punte fata Komatsu WB97R-5E0 - un produs pe care nu ar trebui sa il ratezi!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5E0 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Komatsu WB97R-5E0 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura