Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3C
Cod produs
DV0RJ36M-IA
Out Of stock
Descriere
Cel mai neplacut lucru care se poate intampla pe un santier este sa te lase balta utilajul! Apeleaza la calitatile pe care o cruce cardan punte fata JCB 3C le are. Este o piesa de o calitate exceptionala. Bine realizata si cu un material extrem de rezistent in compozitie. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului. Cere o oferta, caci ar fi pacat sa ratezi pretul bun pe care il are produsul din oferta noastra!

Livram cat se poate de repede. In general, orice produs ajunge in oricare colt al tarii in aproximativ 24-48 de ore! Doresti montajul profesionist al produsului comandat ca sa stii ca faci o treaba buna de la cap la coada? Atunci solicita echipa noastra de mecanici care se poate deplasa in locul in care iti desfasori activitatea. Vor lua cu ei piesa de brat si vor veni pregatiti cu tot ce e nevoie pentru o interventie de nota zece!

Cruce cardan punte fata JCB 3C - o componenta de calitate, un buldoexcavator performant!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator JCB 3C este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata JCB 3C se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura