Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt 32x180mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
U2PJSDL9-MC
Out Of stock
Descriere
Prin varietatea de piese de schimb pe care le gasesti, este greu sa le alegi pe cele potrivite. Niciuna nu-ti sare-n fata asigurandu-te ca este ea cea potrivita, trebuie sa te convingi singur. Ei, aici incepe munca. Ia si cauta in stanga si-n dreapta. Poftim, timp pierdut, mai cativa peri albi. Lucruri uzuale cand utilajele tale se defecteaza, nu? Nu. La noi gasesti produse de calitate superioara si profesionisti care te ajuta in alegerea celor potrivite. Un bolt 32x180mm se afla mereu in depozitul nostru, iar noi suntem pregatiti sa ti-l trimitem imediat dupa plasarea comenzii.

Alegerea componentelor nepotrivite va avea multe repercursiuni. Va influenta direct decursul afacerii tale si unde mai pui ca toate acestea vor duce la stari de nervozitate constanta! Nu ne dorim sa ajungi acolo, de aceea ne asiguram ca faci numai cele mai bune alegeri. Apeleaza-ne si disculta cu unul dintre consultantii nostri, identificam imediat piesele corecte si iti raspundem cu bucurie oricarei intrebari!

Bolt 32x180mm - vremurile utilajelor ineficient s-au scurs!
La masinarii nu functioneaza la fel ca la oameni, atunci cand crezi ca nu mai poti, mai poti putin. Odata ce componentele cedeaza, utilajul tau este pe stand-by. Nu ignora piesele de dimensiuni reduse ca acest bolt, pentru ca au o importanta semnificativa! Rolul acestuia este de a fixa cilindrul de inclinare, asigurand o utilizare sigura a echipamentelor.

Nu te poticni, toata informatia se afla la ACN!
Oricat de grea ar fi situatia, fii sigur ca la noi isi gaseste rezolvarea! Apeleaza-ne si discuta cu unul dintre consultantii nostri, te aduce la zi cu toate informatie de care ai nevoie!

Livrare
Perioada de nefunctionare a utilajului tau nu trebuie sa iti cauzeze stres sau griji! Comanda astazi, in prima parte a zilei, acest bolt 32x180mm si va ajunge la tine in 24 de ore!

Montaj
Apeleaza fara exceptii la specialisti atunci cand vine vorba de montajul pieselor de schimb! Cand calitatea lor este premium, protejeaza-ti investitia cu o intretinere pe masura!

Specificatii tehnice
Diametru - 31,5mm
Lungime - 180mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura