Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt maneta Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 653

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 653
Cod produs
IY1K95ZR-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand alegi acest bolt maneta Bob-Tach Bobcat 653 din oferta noastra, alegi implicit performantele de top ale utilajului tau. Ne-a fost livrata direct din fabricile Bobcat. Da, cele renumite pentru standardele inalte de productie! Materialele folosite in realizarea acestei piese sunt rezistente, asigurandu-i succesul garantat. Tie iti revine sa te asiguri ca este montata corespunzator!

Colaborarea cu ACN te pune pe tine pe drumul spre reusite constante si repetate! Iti oferim servicii conexe complete, care acopera orice tine de ingrijirea si reparatiile masinariilor tale. Consultanta tehnica este mereu gratuita si este nevoie de un singur apel pentru o accesa. Acolo vei primi toate informatiile necesare pentru a iti mentine utilajele pe culmile performantei.

Ofera-i utilajului tau cele mai bune conditii cu un bolt maneta Bob-Tach Bobcat 653 nou-nout!
Nu este de trecut cu vederea importanta acestui bolt, a carui responsabilitate este invers proportionala dimensiunilor reduse. Montajul acestuia se face pe maneta bobtach, iar rolul lui este de a facilita manevrarea in siguranta a miniincarcatorului si schimbarea atasamentelor.

Servicii conexe pentru utilaje fara cusur!
Stim cat de dificil este sa gasesti informatii corecte si complete despre masinariile tale si intretinerea lor, asa ca ti le oferim noi! Tehnicienii nostri sunt sustinuti de experienta vasta in domeniul tehnic si sunt mereu incantati sa impartaseasca cu tine toate informatiile de care ai nevoie. Apeleaza-ne, suntem alaturi de tine la fiecare pas!

Livrare
Acest bolt maneta Bob-Tach Bobcat 653 este oricand pregatit sa plece de pe rafturile depozitului nostru direct spre sediul tau. Apeleaza-ne pentru a plasa comanda, iar maine coletul iti va fi pe prag!

Montaj
Atunci cand piesele de schimb alese sunt de cea mai inalta calitate, protejeaza-ti investitia printr-un montaj corespunzator! Apeleaza la ajutorul unui mecanic cu experienta! Daca nu cunosti inca unul, ajunge un colaborator de-al nostru imediat!

Specificatii tehnice
Diametru: 25mm
Filet diametru: 8mm
Lungime x latime: 28,5 x 26mm
Diametru: 17mm
Inaltime totala: 78mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura