Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan pentru excavator Case WX170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WX170
Cod produs
QTB4RCXP-IA
Out Of stock
Descriere
Optiunea ta ar trebui sa fie aceasta cruce cardan excavator Case WX170 executata cu mare atentie! Ai nevoie de calitatile ei tehnice daca iti doresti ca excavatorul sa functioneze in conditii optime. Iar daca o gasesti intr-o oferta asa de buna ca cea prezentata de noi, atunci nici nu mai trebuie sa stai pe ganduri. Cine este nebun sa refuze cel mai bun pret de pe piata? Ceri oferta, o studiezi, plasezi comanda si o ai la tine in posesie in 24 de ore!

Pentru verificarea compatibilitatii componentei cu utilajul, primesti urgent asistenta din partea consultantilor nostri. Pe langa asta, isi vor face loc o sumedenie de sfaturi care sa te ajute la montaj sau la intretinerea echipamentului tau in general. Apoi, te vor asista la plasarea comenzii. Exista solutii pentru orice problema tehnica ce iti da utilajul peste cap! Altoim avariile urgent, acestea nu au voie sa-ti bruieze graficul lucrarilor!

Cruce cardan excavator Case WX170 - perfecta pentru un utilaj strong!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan pentru excavator Case WX170 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan excavator Case WX170 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura