Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate pentru excavator Case 888B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 888B
Cod produs
UDVNKQF3-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte spate Case 888B reprezinta una dintre cele mai intalnite recomandari ale specialistilor. Este extrem de fiabila si are o tona de avantaje. Pornind de la pretul acceptabil. Este foarte rezistenta in timp si permite o exploatare in deplina siguranta a excavatorului daca o vei monta la puntea din spate. Oferta este foarte atragatoare si nu o poti rata! Piesa este realizata remarcabil din cele mai bune materiale care sa creasca rezistenta in timp a utilajului.

Catalogul nostru de produse acopera piese de schimb, accesorii si componente pentru numeroase tipuri de utilaje si echipamente pentru constructii. Daca utilajele tale necesita ingrijire, avem servicii dedicate! Consultanta gratuita, service, mentenanta! Montarea piesei trebuie facuta de catre specialisti! Te putem programa oricand doresti la un service partener sau facem chiar noi interventia. Trebuie doar sa ne contactezi si o scoatem la capat impreuna!

Cruce cardan punte spate Case 888B - calitate la standarde inalte!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru excavator Case 888B are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte spate Case 888B va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura