Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare prindere brat-antebrat Bobcat E20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
26UHKQMY-CD
Out Of stock
Descriere
De ce sa nu vrei sa obtii cat mai multe de la utilajele pe care le ai? Ba sa vrei. Ca din acest motiv le si ai. Ca sa iti faci treaba cu ele cat mai bine. Dar nu intotdeauna utilajele au pofta de lucru la care te-ai fi asteptat. De aceea e bine sa cauti sa le stimulezi. O poti faci prin dotarea lor cu un numar cat mai mare de piese de schimb de calitate superioara. Poti incepe cu un inel etansare brat-antebrat Bobcat E20 special faurit pentru utilajul tau. E pacat sa treaca timpul fara sa obtii maximul de la utilaje. Gandeste-te doar la faptul ca ai avea ocazia sa exploatezi optim resursele pe care le ai la indemana. Nu e deloc putin lucru.

In agricultura sau in constructii sunt probleme care apar inopinat. Necazuri la care nici nu te-ai fi gandit. Pentru a rezolva asemenea cazuri, este indicat sa fii in colaborare cu entitati care sa aiba experienta in rezolvarea problemelor specifice acestor doua domenii de activitate. La baza unor utilaje de incredere si cu randament optim stau piesele de calitate superioara, pe care ar trebui sa le gasesti la parteneri de nadejde. De aceea este bine sa tii legatura cu o firma care se ocupa cu piesele de schimb de calitate superioara: pentru ca atunci cand o componenta a cedat, e nevoie de multe ori sa o inlocuiesti rapid. Acorda o sansa acestei piese originale Bobcat.

Inel etansare brat-antebrat Bobcat E20 - pentru toate miniexcavatoarele care vor sa functioneze ceas!

Aceasta componenta, asemenea tuturor pieselor din angrenajul unui utilaj, isi are partea ei de treaba. Piesa mentine lubrifiantul izolat in interior si creeaza o bariera de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Cine suntem noi? Noi suntem raspunzatori!

Nu, stai linistit! N-am facut nimic rau pentru care ne asumam vina. Dar asa suntem noi, ludici. Si zicem ca suntem raspunzatori. De fapt, ce vrem sa spunem este ca raspundem intrebarilor tale. Asadar, suntem raspunzatori de raspunsuri pertinente si utile. Si avem si un acest serviciu gratuit de consultanta care sustine asta!

Acest inel etansare prindere brat-antebrat pentru miniexcavator Bobcat E20 e intruchiparea calitatii. Totusi, exista cazuri in care pot aparea defectiuni din fabrica. Insa pentru asta primesti alaturi de piesa un certificat de garantie valabil 6 luni.

Acest inel etansare brat-antebrat Bobcat E20 e piesa de care utilajul tau are nevoie? Nicio grija! Actionam ca si cum am fi pompieri si am fi chemati la o interventie. Adica rapid. Atat de rapid incat nici nu iti vei da seama cum a trecut timpul, iar piesa e deja la tine. Iti reamintim ca pe site-ul nostru poti gasi cate-n luna si-n stele pentru utilajul tau.

Repeta dupa noi: nu las montajul pe mana oricui. Nu il lasa! Nu risca sa pierzi totul. Alege sa colaborezi doar cu ateliere de specialitate si profesionisti experimentati.

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura