Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare tija cilindru cupa Bobcat E20

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
EW7VRMZX-CD
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam cu toata caldura sa investesti in acest inel etansare tija cilindru cupa Bobcat E20 ce a fost special faurita pentru a determina functionarea optima a utilajului tau. Nu te multumi cu mai putin decat meriti. Nu iti spune ca o piesa de top nu e de nasul tau, fiindca nu e deloc asa. Nu risca sa iti ingreunezi viata cu piese ce te atrag in mrejele lor doar prin intermediul unui pret mai mic. Pretul pe care il vei plati pentru o astfel de alegere neinspirata va fi unul mult mai mare - vei pierde atat timp, cat si mai multi bani. Meriti mai mult. Nu te multumi cu putin si nu lasa pe nimeni sa iti ofere mai putin decat ceea ce meriti!

Exista momente in care pur si simplu gresim. Calcam stramb si facem alegeri nepotrivite. Este un lucru total normal sa se intample si astfel de chestiuni. Insa ce trebuie sa facem cand suntem personajele principale dintr-o astfel de poveste? Sa invatam! Sa luam aminte la ce am facut gresit si sa incercam sa nu ne mai intoarcem pe aceeasi cale. Ai avut momente in care ai reactionat impulsiv si ai procurat o piesa slaba care ti-a complicat enorm viata? Atunci e clar ca acum stii ca e musai sa achizitionezi acesta componenta originala Bobcat. Alaturi de piesele de top utilajele nu doar ca functioneaza ca la carte, dar muncesc cu si mai mult spor!

Inel etansare tija cilindru cupa Bobcat E20 - componenta pe care o vrei in echipa ta!

Acest inel are o misiune importanta in ceea ce priveste functionarea optima a utilajului tau. Piesa mentine lubrifiantul izolat in interior si creeaza o bariera de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Nu iti fie teama sa ne intrebi!

Am creat un serviciu gratuit de consultanta special pentru tine si pentru intrebarile tale. Asa ca nu trebuie sa iti fie teama sa ne intrebi. Ne plac intrebarile si, cu atat mai mult, ne place sa te stim lamurit, fericit, impacat si cu piesa de schimb potrivita la brat. Contactaza-ne cum ti-e mai la indemana!

Acest inel etansare tija cilindru cupa pentru miniexcavator Bobcat E20 e o piesa de top. Cu toate acestea, se intampla sa existe defectiuni din fabrica. Dar nu-ti face griji. Le acopera certificatul de garantie valabil 6 luni, care vine alaturi de piesa.

Trimitem acest inel etansare tija cilindru cupa Bobcat E20 spre tine cat ai clipi. Ne plac figurile de stil si suntem constienti ca nu putem actiona magic. Dar ideea e ca ne grabim. Insa fara sa neglijam calitatea. Oriunde ai fi in tara, in 24-48 de ore, piesa de va striga pe nume. Stii ca ACN Piese Utilaje e locul unde isi dau intalnire cele mai bune piese de schimb?

Apeleaza doar la serviciile profesionistilor atunci cand vine vorba despre montajul noii piese de schimb. Asigura-te ca nu calci stramb chiar in acest pas, caci daca se intampla asta va trebui sa reiei intreg procesul - cautare - achizitionare - asteptare - montaj.

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura