Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Inel etansare tija cilindru antebrat Bobcat E17

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
QIP73WSL-CD
Out Of stock
Descriere
De ce n-ai incerca acest inel etansare tija cilindru antebrat Bobcat E17 pentru utilajul tau? Iata o intrebare simpla, la care e bine sa ii gasesti rapid raspuns. Daca nu ai gasit pana acum niciun argument bine intemeiat pentru care sa nu mergi pe mana pieselor de schimb de calitate superioara, atunci nu iti ramane altceva de facut decat sa procedezi invers. Sa achizitionezi piese de schimb de calitate superioara. Incepe cu piesa x. Cauta sa determini utilajul sa functioneze la capacitate optima pentru o perioada indelungata. Pentru indeplinirea acestui scop ar fi indicat ca utilajele sa fie compuse numai din componente dintre cele mai bune.

In agricultura si in constructii ar trebui sa domine respectul: respect pentru echipaj, respect pentru colaboratori, respect pentru clienti, respect pentru utilaje si asa mai departe. Piesele de calitate superioara trebuie respectate intr-un asa mod, incat sa te asiguri ca ele sunt prezente in numar cat mai mare in angrenajul utilajului tau. Unde-i unul, nu-i putere! Asa zice un cuvant de invatatura din batrani. Si bine zice! Cu o floare nu se face primavara! Pornind de la aceste scheme logice, te sfatuim sa iti dotezi utilajele cu un numar cat mai mare - total, daca se poate - de piese de calitate superioara. Acorda o sansa acestei piese originale Bobcat.

Inel etansare tija cilindru antebrat Bobcat E17 - alege-l acum si nu te vei mai intoarce la alta piesa!

Acest inel nu pare ca e cine stie ce, dar are un rol tare important. Piesa mentine lubrifiantul izolat in interior si creeaza o bariera de aparare impotriva impuritatilor si umezelii.

Suntem deschisi intrebarilor!

Chiar daca ai dubii cu privire la insemnatatea unei intrebari si ai impresia ca poate e o chestiune banala, e mai bine sa intrebi decat sa actionezi in necunostinta de cauza. Exact pentru astfel de cazuri am creat acest serviciu gratuit de consultanta! Asa ca da-i bataie! Intreaba-ne!

Un astfel de inel etansare tija cilindru antebrat pentru miniexcavator Bobcat E17 e o componenta extrem de calitativa. Insa pot exista (rarisim, ce-i drept) defectiuni din fabrica. Dar te acopera certificatul de garantie valabil 6 luni, care vine alaturi de piesa.

Acest inel etansare tija cilindru antebrat Bobcat E17 tanjeste sa ajunga la tine cat mai rapid. Iar noi ii respectam dorinta. Il impachetam si il predam curierului pentru ca in cel mai scurt timp posibil sa sara in bratele tale. Numai bine, pana ajunge la tine, ai vreme sa consulti ACN Piese Utilaje, spatiul unde gasesti un intreg univers al pieselor de schimb.

Nu mai sta cu frica in san dupa ce ai realizat montajul unei piese. Nu trebuie sa ti se intample asta. Trebuie sa inlocuiesti piesa uzata doar alaturi de specialisti si sa nu ai nicio grija dupa.

Specificatii tehnice
30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura