Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc pentru tractor JCB Fastrac 155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
5S4QRIG1-SC
Out Of stock
Descriere
Ofera mai multa eficienta timpului pe care il consumi cautand piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Bazeaza-te pe consultanti care pot interveni atunci cand le ceri ajutorul. Daca ai cautat acest pinion satelit JCB Fastrac 155 in depozitul nostru, atunci sigur ai avut parte de o identificare corecta. Trebuie doar sa ne dai cateva detalii despre modelul utilajului, iar piesa de schimb potrivita poate ajunge la tine in cel mai scurt timp. Chiar mai repede! 😊. Produs compatibil cu modelul JCB Fastrac 155T.

Asculta recomandarile consultantilor nostri! Oricare ar fi problema si oricat de provocativa, exista cineva te asculta si este pregatit sa actioneze pentru tine. Sectoarele productive genereaza o multime de situatii si au nevoie de profesionisti. Inspiratia este cruciala, atunci cand trebuie sa iei o decizie! Sunt o multime de factori care pot influenta procesele de restart, factori pe care nu ii poti descoperi de unul singur. Apeleaza la compentele ACN. Fac ordine in gandirea ta strategica!

Pinion satelit JCB Fastrac 155 iti invioreaza utilajul
Pinioanele sunt elemente de baza ale sistemului de transmisie, fiind foarte importante pentru transmiterea cuplului. Insufletesc intregul mecanism si contribuie la miscarea optima a rotilor. Acest pinion satelit se monteaza pe punte, intre pinionul principal si coroana, asigurand o transmisie ca la carte. Factorii de uzura care il pot afecta sunt sarcinile dificile, precum si lubrifierea insuficienta. Verifica periodic starea dintilor pinioanelor, si, cand constati nereguli, actioneaza. Pentru maximizarea rezultatelor, ideal ar fi sa inlocuiesti si celelalte pinioane ale ansamblului.

Experienta de calitate. Vine la tine prin serviciul gratuit de consultanta!
Serviciile complementare dau consistenta si savoare pachetului nostru de produse. De ce? Pentru ca am stiut tot timpul cum e sa beneficiezi si de consultanta, si de garantie, si de livrare de top, si de recomandari legate de montaj si cate si mai cate. Doar un numar de piese de schimb de calitate, nu este suficient. Ai nevoie sa afli si care sunt variantele optime pentru utilajele tale, cum se executa corect montajul, la ce sa fii atent in procesul de lucru! Asa ca iata-ne aici, 100% implicati si empatici!

Garantie
Calitatea pieselor de schimb se oglindeste atat in rezistenta, cat si in eficienta lor! Suntem constienti ca nu exista perfectiune si, cu atat mai putin nu avem pretentii de acest fel de la o piesa de schimb. Produsul nostru provine din cele mai bune fabrici din lume si se livreaza cu un certificat de garantie. Acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru tractor JCB Fastrac 155 detine o garantie pe o perioada de 6 luni.

Livrare
Viteza de expediere a produselor noastre este o calitate pe care incercam sa o sporim in mod permanent, pentru ca perioada de asteptare a clientilor sa se reduca optim si sa se poata intoarce mai curand la munca. Aceasta componenta poate ajunge la clientii nostri, oriunde in tara, in circa 24 de ore. O pot ridica si personal din sediu nostru. Trebuie doar sa fim apelati la acest contact!

Montaj
Un restart reusit al utilajului tau incepe cu montajul! Chiar daca pinionul se monteaza relativ usor, bine ar fi sa lasi operatiunea pe mana unui profesionist! Sa compromiti o piesa de schimb inainte sa te fi folosit macar de ea, este ceva de plans daca nu ar fi de ras! Daca nu cunosti ateliere de specialitate sau mecanici independenti, ia legatura cu noi. Avem, cu siguranta, mai multe contacte la tine in zona.

Specificatii tehnice:
• 25 de dinti exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura