Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte spate incarcator telescopic  JCB TM-W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM-W
Cod produs
1ZJ2PGOV-IA
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de componentele utilajelor grele, nu te poti conforma cu orice. De aceea iti oferim un simering butuc punte spate JCB TM-W de calitate superioara, o echivalenta de succes. Aceasta piesa face parte din transmisie si are un rol vital in functionarea corecta a utilajului. Cu proprietati tehnice exceptionale, piesa noastra este extrem de utila, fiabila si eficienta. Se va monta la puntea din spate a echipamentului. Nu lasa calitatea sa scada, cumpara de la noi!

Avem piesele de schimb potrivite pentru toate utilajele grele si putem ajuta la identificarea si alegerea celei mai bune solutii tehnice. Echipa noastra de consilieri si mecanici este aici pentru a-ti oferi cele mai bune si complexe servicii de mentenanta si reparatii. Ai nevoie de o piesa de schimb pentru utilajul tau greu? Hai sa iti gasim cea mai potrivita piesa rapid si fara batai de cap. Si nu doar atat, iti oferim si consultanta gratuita pentru a-ti alege piesa perfecta!

Simering butuc punte spate JCB TM-W - performanta pe termen lung!
Produsul nostru indeplineste o functie extrem de necesara: protejeaza grupul reductor de daunatori! Praful, rugina, umezeala si alte impuritati nu vor putea sa patrunda in angrenaj si nici sa uzeze o serie de piese de schimb mult mai costisitoare! Odata patrunsi in interior, acesti factori pot deveni distrugatori pentru unele piese, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii si mai mari! Jucand un rol principal in procesul de protejare al grupului reductor, simeringul trebuie sa fie o super investitie de durata!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru incarcator telescopic JCB TM-W va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering butuc punte spate JCB TM-W si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura