Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte fata incarcator telescopic JCB TM-W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM-W
Cod produs
0YJ71R9Z-IA
Out Of stock
Descriere
Cand ne gandim la piesele de schimb pentru utilaje grele, calitatea trebuie sa fie cuvantul de ordine. Acest simering butuc punte fata JCB TM-W de la noi este fabricat cu cele mai bune materiale, facandu-l rezistent, fiabil si eficient. Piesa noastra este o echivalenta de succes si este foarte folositoare, avand un rol decisiv in transmisia utilajului. Simeringul trebuie montat la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Oferim un pret competitiv si livrare rapida, in doar o zi lucratoare. Comanda acum si nu vei regreta!

Suntem bucurosi sa iti oferim serviciile noastre de top, indiferent de locatie. Avem un service mobil si parteneri in toata tara, astfel incat sa poti fi sigur ca utilajul tau va fi intotdeauna in cea mai buna stare. Iar daca ai nevoie de ajutor pe teren, suntem pregatiti sa intervenim rapid cu service-ul nostru mobil. Aducem si piesa cu noi, facem avaria sa dispara si tu te intorci linistit la treburile tale. Cu noi, toate se simplifica si recastigi timpul pierdut!

Simering butuc punte fata JCB TM-W - esential pentru incarcatorul tau telescopic!
Aceasta piesa super uzuala are rolul de a proteja angrenajul grupului reductor in fata unor factori externi care pot patrunde acolo! Creeaza o bariera eficienta impotriva daunatorilor precum: praful, umezeala, rugina etc… Factorii externi nu mai pot afecta sanatatea angrenajului! Indiferent de dimensiunile si greutatea ei, fiecare piesa trebuie sa indeplineasca criteriul calitatii pentru ca tu sa eviti sa o inlocuiesti prea des.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest simering butuc punte fata pentru incarcator telescopic JCB TM-W are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest simering butuc punte fata JCB TM-W va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura