Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina calare 8Y-8082 5.2mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
8y-8082
Cod produs
FKRSYWHQ-MC
Out Of stock
Descriere
Haide sa fim realisti, desi ne-am dori sa ne cauti cu vesti bune, stim ca de obicei nu este asa. Ai nevoie de piese de schimb pentru utilajele tale si stii unde le gasesti pe cele mai calitative. Ne asiguram sa aprovizionam constant depozitul nostru, iar tu ai la dispozitie o patina calare 8y-8082 5.2mm oricand ai nevoie. Este, la urma urmei, un element de uzura, deci este normal sa fie nevoie sa o inlocuiesti o data la ceva timp. Nu te demoraliza, insa, cea pe care o gasesti la noi este de calitate superioara, la fel ca toate celelalte produse.

Am mai povestit de multe ori despre utilajele tale si am incercat sa iti oferim mereu cele mai bune sfaturi. Acestea s-au dovedit a iti fi utile, iar buldoexcavatorul tau are nevoie acum numai de niste inlocuiri uzuale. Pentru a evita in continuare defectiunile serioase, apeleaza-ne si acum! Sigur vom veni si de data asta cu un plan de bataie imbatabil!

Patina calare 8y-8082 5.2mm - calitate imbatabila!
Intre piciorul de calare si sasiul utilajului se situeaza aceasta patina de calare despre care iti vorbim. Isi asuma un rol foarte important in buna functionare a utilajului tau, anume protectia celor doua piese care o incojoara. Protectie fata de ce? Fata de uzura. Prin preluarea jocului dintre cele doua piese care ii sunt vecine, aceasta isi insuseste uzajul, facand costurile de reparatie mult mai scazute.

Nu pierde timpul, intreaba-ne pe noi!
Avem deja pregatite toate informatiile de care ai nevoie, mai trebuie numai sa ne adresezi intrebarile. Contacteaza-ne si vei vedea cat este de usor atunci cand ai profesionisti la indemana. Documentarea o facem noi, raspunsurile le primesti tu!

Livrare
Nici livrarea nu poate fi diferita de restul serviciilor noastre, de aceea este de super rapida! Ne apelezi astazi, plasezi o comanda si ghici ce, pe maine patina calare 8y-8015 5.2mm este la tine! Ne miscam cam repede, nu-i asa?

Montaj
Montajul pieselor de schimb nu trebuie facut de izbanda, de aceea este recomandat sa apelezi mereu la un specialist. Daca nu cunosti inca unul, intreaba-ne pe noi!

Specificatii tehnice

Plastic, 1 pin
Grosime - 5.2mm
Diametru exterior - 100.81mm
Lungime totala - 12.7mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura