Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor Ford 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 575
Cod produs
2MTVFA1W-IA
Out Of stock
Descriere
Fie ca ai nevoie de o piesa de schimb sau vrei sa iti modernizezi utilajul, piesele Carraro sunt alegerea ideala! Alege acest set butuc tractor Ford 575 original si protejeaza investitia in utilajul tau! Acest set contine butucul, rulmentii, prezoanele si simeringul. Pe toate le vei monta la puntea din fata a tractorului. Cu materiale de inalta calitate si design-ul solid, acest set asigura performanta si siguranta pe termen lung. In plus, setul va fi insotit si de certificat de garantie!

Tractoarele Ford 575D si Ford 575E pot avea realizari uriase in privinta randamentului oferit daca li se monteaza acest set. Compatibilitatea este una sigura! Cea mai importanta decizie pe care ar trebui sa o iei atunci cand esti in plina dezvoltare si activitatea de productie creste este sa-ti pui la punct utilajele. Verifica atent utilajul inainte sa pleci cu el la treaba. Investeste in piese bune si intretine-le folosind sfaturile date de catre specialisti. Sa stii ca ii vei gasi daca ne accesezi serviciile!

Set butuc tractor Ford 575 - sa fii sigur ca ai cumparat ce-i mai bun!
Butucul asigura rotirea libera a rotii utilajului. Aceasta piesa se defecteaza foarte rar, dar se mai intampla. Rulmentii sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna. Acestia sunt fixati strans in interiorul butucului si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Prezoanele asigura fixarea si stabilitatea rotilor. Ca sa faca acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii. Toate la un loc trebuie sa functioneze ca un intreg!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Acest set butuc pentru tractor Ford 575 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest set butuc tractor Ford 575 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura