Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor Case 5220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5220
Cod produs
VRKT9UJQ-IA
Out Of stock
Descriere
Bun set butuc tractor Case 5220 ai mai gasit! Doar noi iti puteam oferi asa o selectie de piese de top. Una si una! Hai sa le luam pe rand! Ai butuc rezistent, solid. Ai rulmenti eficienti. Ai prezoane prelucrate impecabil. Ai simering apt sa protejeze grupul reductor. Toate, dar absolut toate sunt originale si fabricate in cele mai bune conditii de catre Carraro! Acest set se monteaza la puntea din fata a tractorului si are un pret fenomenal de bun! O investitie in piese premium este binevenita!

De fiecare data beneficiezi de consultanta tehnica gratuita ca sa iti salvam cat mai mult timp. Gasim piesa potrivita utilajului tau si iti oferim posibilitatea sa accesezi servicii extraordinare! Iar daca vrei sa castigi timp cu adevarat si sa nu te incetineasca niciun utilaj defect, apelezi la serviciul personalizat de mentenanta, asta este adevarata investitie pe care ai putea-o face! Afla detalii chiar acum si sigur vei fi incantat!

Set butuc tractor Case 5220 - un utilaj perfect sanatos!
Rolul butucului este foarte simplu, el trebuie sa lase roata sa se miste cat mai liber cu ajutorul rulmentilor si sa fixeze janta cu ajutorul prezoanelor. Prezoanele sunt suruburi care se infileteaza in corpul butucului si care asigura o prindere corecta a jantei. Si rulmentii sunt importanti! Daca nu sunt schimbati rulmentii la timp, ei se pot bloca in mers si pot crea probleme mari, chiar accidente. Important este ca fiecare element din acest ansamblu sa-si faca treaba cat mai bine!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Set butuc pentru tractor Case 5220 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest set butuc tractor Case 5220 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura