Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc Case K395123

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
G5VY8OR1-IA
Out Of stock
Descriere
Ai in vedere ca doar piesele de calitate si originale pot preintampina situatiile dezastroase. Ele rezista in timp mult mai mult si daca ai grija de ele si intretii corespunzator utilajul, rezultatele vor fi fabuloase. Alege un set butuc Case K395123 care sa rezolve problema aparuta la sistemul de transmisie. Nu te joci sub nicio forma cu aceste componente. E foarte bine ca acest set original Carraro vine si cu rulmentii, prezoanele si simeringul necesar etansarii grupului reductor.

Te asiguram ca cea mai buna miscare pe care o poti face este sa ne suni inainte sa plasezi comanda. Te sfatuiesti cu unul dintre consultantii nostri tehnici pentru a stabili cu exactitate piesa de care are nevoie echipamentul tau. Intereseaza-te si de alte piese de schimb de care ai nevoie, avem cele mai tari oferte la componente! O exploatare corecta a unui utilaj incepe cu dotarea sa cu piese de maxima calitate. La noi vei gasi produsele necesare, dar vei avea si o echipa de mecanici la dispozitie!

Set butuc Case K395123 - vine cu rulmenti, prezoane si simering!
Butucul asigura rotirea libera a rotii utilajului. Aceasta piesa se defecteaza foarte rar, dar se mai intampla. Rulmentii sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna. Acestia sunt fixati strans in interiorul butucului si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Prezoanele asigura fixarea si stabilitatea rotilor. Ca sa faca acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii. Toate la un loc trebuie sa functioneze ca un intreg!

Cere consultanta gratuita oricand doresti!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest set butuc Case K395123 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest set butuc Case K395123 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura