Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt prindere tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
ZLQ7D2CW-CD
Out Of stock
Descriere
Cam cat de complicata ti-e viata, pe o scara de la unu la extrem, cand utilajul tau nu mai functioneaza? Atentie! Aceasta este o avertizare de fenomene extreme! Adaposteste-te cat mai rapid la caldura calitatii superioare. Aceasta te poate feri din calea neplacerilor pe care le aduce cu sine functionarea deficitara a utilajului. Fereste-te din calea mediocritatii. Alege acest bolt tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T300 si ofera-i companionului tau componenta de care se va bucura multa vreme. Nu e timp de pierdut, uzura se poate ivi oricand. Insa nu astepta o situatie extrema pentru a actiona. Alege calitatea la orice pas si iti va fi mai usor sa treci peste orice obstacole ti-ar putea aparea in cale.

Cum ar fi daca ai sti reteta ideala de a-ti ingriji utilajul, acel prieten de care nu ai vrea sa te lipsesti niciodata? Nu spunem ca exista o singura reteta pe care trebuie sa o urmezi. Calea si visurile fiecaruia sunt unice. Insa noi credem ca ingredientul principal al retetei de mai bine (sau poate chiar al succesului) este calitatea superioara. Asa ca te indemnam sa alegi aceasta componenta originala Bobcat si sa te bucuri de toate clipele in care calitatea isi face simtita prezenta. Fiindca aceasta nu iti spune oricum ca e acolo. Nu! Ci iti arata prin functionarea ceas a utilajului tau, dar si printr-o rezistenta sporita la uzura. Deci mai mult timp fara batai de cap pentru tine.

Bolt tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T300 - piesa a carei fermitate te va cuceri!

Aceasta componenta este faurita astfel incat sa reziste multa vreme. Te poti baza pe calitatile ei in orice clipa. Este tratata termic, ceea ce ii confera o durabilitate ridicata.

Consultam, dar nu cu stetoscopul!

Te poti consulta cu noi, dar niciodata nu trebuie sa te simti ca la medic. Nici stingher, nici cu frici. Avem un serviciu gratuit de consultanta care e menit sa raspunda tuturor intrebarilor tale. Nu le lasa sa se plimbe in jurul tau, mai bine elimina-le din start.

Un bolt prindere tija cilindru inclinare Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T300 e o piesa de top. Acest lucru se reflecta si in certificatul garantie, valabil 6 luni, alaturi de care piesa vine insotita.

Acest bolt tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T300 asteapta cu nerabdare sa fie pus la lucru in angrenajul utilajului tau. Comanda-l numaidecat pentru a veni spre tine. Pleaca prin curier rapid, iar in 24-48 de ore poate ajunge la tine. Stim ca nu te vei plictisi, fiindca pe ACN Piese Utilaje se afla o gama vasta de piese.

Montajul este un pas decisiv! Nu te culca pe o ureche sau cu piesa sub perna. Abia dupa ce ajunge in nisa potrivita iti poti lua de-o grija. Insa apeleaza doar la profesionisti, fiindca altfel poti pierde investitia.

Specificatii tehnice

Diametru 32mm
Lungime 118mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura