Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt prindere tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T740

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
H58K6PX1-CD
Out Of stock
Descriere
Acest bolt tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T740 nu este o piesa oarecare, ci este o recomandare pe care o facem cu toata increderea. Poate ti se pare suspicios ca afisam atat de multa siguranta cand iti sugeram investitia in aceasta componenta. Insa nu e niciun risc in a face asta. Iar totul se datoreaza calitatii superioare a produsului. E natural si firesc sa spunem cu inima deschisa ca aceasta piesa originala Bobcat este menita sa iti vina in ajutor. De ce? Pentru ca am vazut-o in actiune de atat de multe ori incat stim ca nu gresim cand te indemnam sa o alegi. Opteaza pentru produsele care te ajuta cu adevarat. Opteaza pentru a face un pas decisiv spre reusita!

Bucura-te de puterea pieselor de schimb de calitate superioara! Iesi din mediocritatea pe care o presupun componentele slabe! O afacere consistenta, care are capacitatea de a se indrepta spre succes, se poate dezvolta prin intermediul produselor de top. Alege inspirat pentru ca deciziile pe care le iei au un impact covarsitor asupra afacerii tale. Utilajele functioneaza cel mai bine atunci cand au in angrenaj componente dintre cele mai bune! Iar o astfel de piesa este cu siguranta aceasta! Alege cu incredere acest bolt original Bobcat!

Bolt tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T740 - componenta ce nu-ti da batai de cap!

Vrei sa afli cum sta treaba cu durabilitatea? Ei bine, achizitioneaza aceasta piesa ce este tratata termic. Va rezista mult si bine pentru a-ti oferi un context prielnic de lucru.

Informatii suplimentare? Nicio problema!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru a putea sa iti oferim informatiile suplimentare de care ai nevoie. Dar nu neaparat de detalii extra e vorba, ci de a clarifica toate nebuloasele din gandurile tale. Apeleaza la noi cu increderea ca vei dobandi ceea ce doresti si ceva in plus.

Acest bolt prindere tija cilindru inclinare Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T740 e o piesa a carei durabilitate impresioneaza. Chiar si certificatul de garantie a luat aminte la aceasta calitate, caci are o valabilitate de 6 luni, incepand cu momentul achizitiei.

Trimitem acest bolt tija cilindru inclinare Bob-Tach Bobcat T740 spre tine prin curier rapid. Dar nu inainte de a ne dovedi si noi promptitudinea. Il impachetam corespunzator si-l asezam in masina curierului ca sa ajunga la tine nevatamat. Iti reamintim ca ACN Piese Utilaje e locul ala magic unde calitatea si pretul accesbil se intalnesc.

Nu trebuie sa stii tu sa le faci pe toate. Nici nu ar fi benefic. Montajul e pentru profesionisti. Daca nu vrei sa pierzi banii investiti in piesa, alege sa te bazezi pe serviciile oamenilor experimentati.

Specificatii tehnice

Diametru 32mm
Lungime 118mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura