Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor punte spate buldoexcavator JCB 4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
5ZXQ1WFT-SC
Out Of stock
Descriere
Chiar si un articol atat de comun, precum acest pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 4C este important daca, iata, este solicitat atat de des la comenzi. Ti-l recomandam cu toata deschiderea, pentru ca a avut review-uri foarte bune de fiecare data. Poti lua o decizie inspirata comandand mai multe bucati pentru ca poti obtine un discount si nu iti ocupa mult spatiu in magazie. Poti lua orice decizie, noi te vom consilia astfel incat sa fie cea mai buna si sa te simti confortabil cu ea. Avem cei mai buni consilieri din piata. Incearca-ne!

Clientii care ne-au ales ca furnizori principali de piese de schimb, nu sunt doar din Bucuresti sau din jur; ei sosesc din toate regiunile tarii chiar si din vestul ei, de unde se tot spune ca e un soi de corn al abundentei. Iata ca nu e. Ni s-a dus vestea, si nu doar pentru calitatea produselor pe care le oferim spre comercializare ci si pentru serviciul nostru gratuit de consultanta si pachetul de know how cu care insotim comanda. Cand iti face servirea, te iau de la a pana la z. Nu te punem pe drumuri, le parcurgi cu folos.

Pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 4C aduce linistea utilajului tau
Un pinion satelit reductor butuc punte spate este alcatuit din diverse componente. Acestea includ pinionul satelit, inelul planetar, planetarele, butucul puntii spate si alte elemente de fixare Si etansare. Pinionul satelit este conectat la planetare, care se rotesc in jurul inelului planetar. Acest design permite transmiterea cuplului si a vitezei intre diferitele elemente ale sistemului de transmisie.

Suntem lozul tau castigator!
Stim cat de tare sufera orice utilaj greu atunci cand componentele lui ii dau emotii. Si stim cat de tare suferi tu incercand sa rezolvi situatia. De aceea, in fiecare zi, incercam sa ne perfectionam pentru ca tu si utilajul tau sa aveti o experienta reusita alaturi de noi. Serviciul nostru  de consultanta tehnica gratuita se afla in pachetul pe care il oferim tuturor clientilor nostri.

Garantie
Daca te intrebi de conditiile de garantie in cazul defectelor de fabricatie pe care ti le ofera ACN Piese Utilaje, raspunsul este: simplu, cuprinzator si clar. Perioada de garantie pentru acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 4C se intinde pe o perioada de 6 luni. Timp suficient pentru a fi sigur de ce ai cumarat.

Livrare
Intr-o lumea a vitezei, curierii nostri se asigura ca nu au niciodata intarzieri. Daca ai comandat un pinion satelit reductor in doar 24 de ore este la tine. Comanda acum si ai sa te convingi! Sau vino sa-l ridici direct din raft. Astfel, mai schimbam si noi o vorba, asa ca oamenii. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Apeleaza la un service specializat sau la un mecanic autentic, pentru a avea siguranta unei lucrari de reparatie finalizate cu succes! Daca alegi unul dintre service-urile noastre partenere, beneficiezi de garantia calitatii, atat pentru produs, cat si pentru montaj. Poftim de ne cere!

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura