Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor punte spate buldoexcavator JCB 2DX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
AWUOSPFY-SC
Out Of stock
Descriere
Acest pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 2DX nu ar trebui sa lipseasca din magazia ta de piese de schimb pentru reparatii. Si nu orice piese de schimb. In fond, orice magazie tine pe rafturi niste produse pentru intretinere. Insa imaginea corecta a unei magazii este aceea a rafturilor cu articole de la noi din depozit. Pentru ca sunt cele mai bune. Pentru ca sunt originale. Pentru ca au preturi imbatabile. Si pentru ca vin impreuna cu tot know how-l necesar de la consultantii nostri. Care e gratuit. Suna-ne!

Daca nu iti asiguri timp, nu vei putea face un management eficient al activitatii tale. Este una din regulile de baza in business-ul din sectoarele productive. Este o regula de baza in orice business. A administra timpul eficient nu inseamna a face lucrurile mai repede, pentru ca poti gresi. Nu inseamna sa sari peste niste etape, pentru ca rezultatul nu va fi cel asteptat. Si nu inseamna sa renunti la lucruri, pentru ca niciodata nu stii ce pierzi. A administra bine timpul inseamna, printre altele, sa iti alegi parteneri la fel de responsabili ca tine, care stiu sa faca mai bine ce nu poti face tu. Inseamna ACN.

Pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 2DX - un produs care readuce increderea
Pinionul satelit reductor butuc punte spate are rolul de a transfera puterea si cuplul de la transmisie catre rotile puntii spate ale buldoexcavatorului. Prin intermediul unui sistem de angrenaje planetare, acesta transmite miscarea de rotatie a arborelui de iesire al transmisiei catre rotile puntii spate.

Consultanta pe inima omului!
Urmarim permanent ca tu sa fii multumit de achizitia facuta de la noi si ca sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Caci, asa cum zis-a Anton Pann, „daca nema putirinta, geaba chichirez galceava”. Instruiti inclusiv in materie de maxime fanariote, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te sustine in alegerea unei piese de schimb compatibila cu utilajul tau. Tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga la inima precum muzica lui Barbu Lautaru.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 2DX vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi sunt rare cazurile in care va fi nevoie sa apelezi la ea. Certificatul de garantie si factura le vei gasi in interiorul coletului. Lucreaza linistit, baga materiale! 😊

Livrare
Livrarea comenzilor in timp util este foarte importanta pentru noi, pentru ca este foarte importanta pentru tine. Din acest motiv, am incheiat intelegeri cu majoritatea firmelor de curierat. Livram cu cine doresti. Desigur poti ridica pinionul de la sediu, ai si aceasta posibilitate. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a beneficia de reparatia utilajului cu irizatii de fiabilitate pe termen lung, alatura calitatii pieselor si calitatea manoperei. Ca sa iti asiguram acest “potriveu”, iti punem la dispozitie contacte ale unor mecanici buni din apropierea ta, care pot interveni asupra utilajului chiar la punctul de lucru. Pentru detalii te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura