Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor punte spate buldoexcavator JCB 2CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
XQTKO0I5-SC
Out Of stock
Descriere
Acest pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 2CX si-a facut loc in depozitul nostru. Nici nu avea cum altfel, pentru ca este un produs foarte cautat. Si asta pentru ca are calitati certe de piesa de schimb potrivita pentru sistemul de transmisie. Nu mai sta pe ganduri, suna acum si fa comanda. Il impachetam frumos si sigur, chemam cea mai tare firma de curierat ca sa ajunga a doua zi la tine, trimitem si un mecanic daca nu ai unul si… gata, poti da drumul din nou la treaba. Batem palma?

In echipa noastra nu o sa intalnesti doar simpli angajati, sau niste oameni pe care nu stii cum sa ii cataloghezi. De cate ori vei veni aici, vei intalni figuri amicale si atente la tine. Sunt oameni pe care te poti baza, deschisi la orice discutie, fie ea tehnica sau nu. Vor fi la fel de preocupati ca tine atunci cand le vei spune ce probleme intampina buldoexcavatorul tau. Si vor gasi solutia. Nu te lasa balta.  Sunt foarte bine pregatiti, nu prea exista problema la care ei sa nu aiba solutia. Ne dorim sa fim mereu aproape de tine. Ca intre prieteni.

Pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 2CX - un produs care readuce increderea
Pinionul satelit reductor butuc punte spate are rolul de a transfera puterea si cuplul de la transmisie catre rotile puntii spate ale buldoexcavatorului. Prin intermediul unui sistem de angrenaje planetare, acesta transmite miscarea de rotatie a arborelui de iesire al transmisiei catre rotile puntii spate.

Consultanta pe inima omului!
Urmarim permanent ca tu sa fii multumit de achizitia facuta de la noi si ca sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Caci, asa cum zis-a Anton Pann, „daca nema putirinta, geaba chichirez galceava”. Instruiti inclusiv in materie de maxime fanariote, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te sustine in alegerea unei piese de schimb compatibila cu utilajul tau. Tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga la inima precum muzica lui Barbu Lautaru.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 2CX vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi sunt rare cazurile in care va fi nevoie sa apelezi la ea. Certificatul de garantie si factura le vei gasi in interiorul coletului. Lucreaza linistit, baga materiale! 😊

Livrare
Livrarea comenzilor in timp util este foarte importanta pentru noi, pentru ca este foarte importanta pentru tine. Din acest motiv, am incheiat intelegeri cu majoritatea firmelor de curierat. Livram cu cine doresti. Desigur poti ridica pinionul de la sediu, ai si aceasta posibilitate. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a beneficia de reparatia utilajului cu irizatii de fiabilitate pe termen lung, alatura calitatii pieselor si calitatea manoperei. Ca sa iti asiguram acest “potriveu”, iti punem la dispozitie contacte ale unor mecanici buni din apropierea ta, care pot interveni asupra utilajului chiar la punctul de lucru. Pentru detalii te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura