Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit reparatie distribuitor pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
ASEC5LOX-MC
Out Of stock
Descriere
Nu suntem aroganti, dar ne face placere sa putem spune ca acesta este locul unde vei gasi mereu tot ce ai nevoie in materie de piese de schimb pentru utilaje. Multumita anilor de experienta in domeniu, am reusit sa ne formam un portofoliu vast de produse. Ne place sa fim si rigurosi, motiv pentru care alegem sa comercializam mereu numai piese de schimb de top. In aceeasi situatie se afla si acest kit reparatie distribuitor Bobcat S150 pe care il vezi in imaginile de mai sus. Vorbim aici despre un set complet si original, care este in permanenta pe stoc.

Vrem ca interactiunea ta cu noi sa fie una faina si roditoare, care sa te lase multumit si cu zambetul pe buze. Am format o echipa de oameni profesionisti si dedicati, fiecare avand un rol foarte important in bunul mers al lucrurilor. Stim ca sunt multi factori care influenteaza parerea ta fata de noi, motiv pentru care alegem stocuri permanente si livrare ultra rapida. Iar de ai nevoie si de un sfat sau o indrumare, suntem mai mult decat fericiti sa te ajutam, serviciul nostru de consultanta este 100% gratuit.

Kit reparatie distribuitor Bobcat S150 - miniincarcatorul tau va fi ca nou!
Te poti bucura linistit de miniincarcatorul tau cand ii alegi piese de calitate ca acest kit. Stii deja ca ce dai, aia primesti, iar situatia de fata nu este cu nimic diferita. Grija pe care o arati fata de utilajele tale este direct proportionala cu eficienta acestora. Prin grija ne referim, evident, la piesele de schimb de calitate superioara, dar nu numai. Nu ignora ghidul de service! Noi stim ca asta e firea omului, iar manualul de utilizare mai putin ca ne este invizibil, dar fa o exceptie acum! Vei gasi indrumari clare despre mentenanta miniincarcatorului. Urmeaza-le pentru a ii asigura o viata lunga fara reparatii!

Suntem mereu fericiti sa te ajutam!
Iti stam si noi la dispozitie oricand cu sfaturi si idei practice. Echipa noastra de experti este pregatita sa iti ofere consultanta si raspunsuri la orice intrebare. Nu ezita sa ne contactezi, te asiguram ca iti vom fi de mare ajutor.

Garantie
Ai respirat usurat stiind ca ai gasit exact ce aveai nevoie? Daca nu, cu siguranta o vei face acum. In momentul in care plasezi o comanda la noi, ne devii si colaborator, si prieten. Ne dorim tot ce este mai bun pentru tine! Certificatul de garantie va ajunge la tine odata cu acest kit reparatie distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 863 si vei fi sigur ca, timp de 6 luni, pentru orice defect de fabricatie esti acoperit. Si nu oricum! ASAP.

Livrare
Serviciile noastre sunt caracterizate de calitate de la inceput pana la final, de aceea am ales sa lucram cu cei mai rapizi livratori. Asteptam sa ne contactezi astazi, iar maine vei avea un kit reparatie distribuitor Bobcat 753 nou. Plata se face ramburs, inainte sau dupa ce verifici coletul.

Montaj
Montajul acestor garnituri nu este nerealizabil, dar nici chiar floare la ureche. In cazul in care detii multe cunostinte de mecanica, nu ar fi exclus sa o faci chiar tu, dar nu te baga cu capul inainte in caz contrar. Nu mai bine apelezi la un specialist si stai linistit? Daca stii tu unul este foarte bine, iar daca nu, este la fel de bine. Stim noi mecanici de incredere cu care te putem pune in contact.

Specificatii tehnice

4 suruburi L= 70mm/ diametru 6mm
6 suruburi L= 25mm/diametru 6mm
8 suruburi L= 18mm/diametru 6mm
13 smeringuri
6 garnituri
43 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura