Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit reparatie distribuitor pentru miniincarcator Bobcat A300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A300
Cod produs
QLFBGXNC-MC
Out Of stock
Descriere
Buna dimineata tuturor, mai putin celor ce ti-au recomandat garniturile ce tocmai s-au stricat, desi stiau ca erau de o calitate cel mult indoielnica. Verificai astazi miniincarcatorul inainte de utilizare si, ce sa vezi, avea scurgeri de lichid hidraulic. Nu abia ce ai inlocuit garniturile? Ba da, dar se pare ca degeaba. Atat le-a fost sa fie, ce sa le faci? Nici nu ti-ar fi atat de ciuda daca nu ti-ai aduce aminte clar cum baiatul care ti le-a vandut avea numai cuvinte de lauda de spus despre ele. Iti povestea despre cum exact de acestea foloseste si el pentru utilajul lui si nu are nicio problema cu ele, nu? Clasic. Noi nu iti spunem asta despre acest kit reparatie distribuitor Bobcat A300 pentru ca, sa fim seriosi, cati oameni au un miniincarcator?

Vrem sa te convingi singur de calitatea superioara a acestor garnituri. Nu le recomanda numai brandul, ci si testimonialele clientilor. Poti cauta review-uri negative despre ele, insa iti spunem de acum ca iti cam pierzi timpul. Au fost facute in fabrici renumite pentru standardele inalte de productie si conditiile moderne. In procesul de fabricatie au fost folosite numai materiale de calitate superioara, o atentie sporita fiind indreptata si spre finisaje. Desigur, inainte de a fi puse spre vanzare, au fost efectuate o serie de teste, pentru a asigura rezistenta produsului finit. Suntem siguri ca, odata ce te vei convinge singur de calitatea inegalabila a acestui kit, nu vei mai renunta la el.

Kit reparatie distribuitor Bobcat A300 - calitate superioara la super pret!
Nu spunem ca acest kit este super calitativ doar pentru a ne afla in treaba. Stim ca isi face treaba asa cum trebuie, iar tu vei fi mai mult decat multumit. S-a montat pe distribuitor, iar scurgerile de lichid hidraulic sunt de domeniul trecutului. Stim cu totii riscurile la care te supui in momentul in care exista astfel de scurgeri. Este esential, atat pentru siguranta ta, cat si pentru sanatatea miniincarcatorului, sa alegi piese de schimb de inalta calitate. La noi le gasesti mereu pe stoc!

Doar la un apel distanta!
La un apel distanta suntem noi, mereu pregatiti sa iti fim de ajutor. Ne gasesti si in Jilava, unde te primim cu drag. Experienta isi spune cuvantul. Gasim raspunsuri pentru fiecare intrebare si rezolvari pentru fiecare situatie neplacuta.

Garantie
Situatiile in care acest kit reparatie distributie pentru miniincarcator Bobcat A300 prezinta defecte de fabricatie sunt putine spre deloc, dar stim ca nu vrei sa iti asumi niciun risc. Prin urmare, iti trimitem un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni pentru orice defect de acest fel.

Livrare
Esti reticent sa plasezi o comanda online? Nu stii cand iti va ajunge acest kit reparatie distribuitor Bobcat A300 si nu iti doresti sa astepti mult si bine. Avem o veste buna, comenzile plasate la noi le vrei primi in aproximativ 24 de ore. Ne suni pentru a plasa comanda astazi, iar maine te suna curierul spunandu-ti ca e in fata portii.

Montaj
Recomandam cu tarie sa apelezi la un specialist pentru orice reparatie. Ai certitudinea ca reparatiile sunt facute ca la carte, in conditii de siguranta. Daca nu stii la cine sa apelezi, te punem noi in legatura cu un mecanic iscusit din zona ta.

Specificatii tehnice

4 suruburi L= 70mm/ diametru 6mm
6 suruburi L= 25mm/diametru 6mm
8 suruburi L= 18mm/diametru 6mm
13 smeringuri
6 garnituri
43 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura