Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte central Esti E27

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ESTI
Cod produs
JA4CPHT8-SC
Out Of stock
Descriere
Sectoarele productive sunt depozitarele unei cantitati imense de informatii, datoria ta fiind sa le filtrezi corect si sa le utilizezi pentru a performa! Utilajul tau are nevoie upgrade-uri corecte si responsabile, motiv pentru care nu ai ajuns intamplator pe aceasta pagina! Acest dinte central Esti E27 este o expresie a calitatii si originalitatii! Este o oportunitate de a performa rapid si productiv!

Succesul este rezultatul gradual al efortului continuu, al inspiratiei oportune si al dorintei de a face mai bine! In activitatea antreprenoriala acestea sunt calitati necesare pentru a atinge succesul, dar nu intotdeauna suficiente. Uneori pur si simplu nu te poti descurca de unul singur. Aici intervenim noi. Suntem o firma de suport, o mana permanent intinsa antreprenorilor care se intampla sa nu mai gaseasca drumul. Cu ACN totul devine limpede!

Dinte central ESTI E27 precizie si eficienta
Un dinte central buldoexcavator, cunoscut si sub denumirea de dinte de incovoiere, este o componenta esentiala a buldoexcavatoarelor, care sunt utilaje de constructie versatile si puternice. Este fabricat dintr-un material rezistent la uzura, cum ar fi otelul de inalta calitate, pentru a rezista la solicitarile ridicate din timpul lucrului in teren dificil.

Ia cu tine si serviciul nostru de consultanta gratuita!
Daca ai nevoie de recomandari competente, noi suntem cei de la care trebuie sa le soliciti. Clientii si partenerii depozitului ACN Piese Utilaje, pe langa multitudinea de oportunitati mecanice si tehnice, bneficiaza si de serviciul de consultanta tehnica gratuita. Cum? Simplu, apeland la numarul nostru afisat pe site! Daca teoria e precum pantoful cu doua numere mai mici, nu-ti face griji! Ne-am ocupat noi deja de asta. Comanda acum piesa ceruta de Komatsu iar noi o sa fim precum o carte deschisa pentru toate intrebarile tale.

Livrare
Ai cumparat un produs din magazinul ACN Piese Utilaje? Pai, tocmai ai declansat tsunami-ul expeditiei. Preluare comanda, impachetare produs/factura/certificat de garantie, solicitare firma de curierat, fluturat batista alba. Tu doar pregateste trusa de scule pentru montaj caci in maxim 24 de ore dintele va ajunge la tine! Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Principala calitate a lucrarilor realizate de mecanicii pe care ACN ti-i recomanda, este trainicia, motiv pentru care iti recomandam sa-ti lasi piesa achizitionata doar pe mainile lor de aur! Apeleaza la noi pentru recomandari si contacte.

Specificatii tehnice:

• Distanta dintre falci - 23mm
• Distanta dintre gauri - 80mm
• Lungime totala - 280mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura