Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Venieri 091.0.004

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Venieri
Cod produs
V6GAK1M9-AT
Out Of stock
Descriere
Dintii cupei utilajului tau au de suportat sarcini grele, nu gluma, ceea ce ii face vulnerabili. Insa nu e cazul sa-ti faci griji, din moment ce esti aici, vei gasi cu siguranta dintii de care acesta are nevoie pentru a-si pastra eficienta si performantele. Nu facem compromisuri in privinta calitatii, avem super piese pentru super rezultate. Acest dinte miniexcavator Venieri 091.0.004 care ti-a atras atentia da dovada de duritate si rezistenta la rupere vreme indelungata. Realizat dintr-un material solid care ii confera durabilitate, este pregatit sa intre in actiune si sa se mentina pe pozitii vreme indelungata, daca beneficiaza de ajutorul unor suruburi si piulite pe masura sa. Este o echivalenta excelenta a piesei originale la un pret nemaipomenit!

Fii inspirat, pune accent pe calitate, caci ea joaca un rol extrem de important in intretinerea utilajului tau. Fie ca vine vorba de piesele de schimb pe care le folosesti, fie de interventiile tehnice in sine, asigura-te ca toate bifeaza acest criteriu si vei avea doar de castigat. Gasesti la noi o sumedenie de piese de schimb impecabile, remedii eficiente in lupta cu defectiunile, dar si o echipa de specialisti pe sfaturile carora te poti baza. Iti vom oferi solutiile cele mai avantajoase pentru a scapa de problemele tehnice, iar utilajul tau va deveni mai performant prin grija pe care i-o porti. Suna-ne!

Dinte miniexcavator Venieri 091.0.004 - o piesa de cursa lunga!
Ca sa-si poata indeplini misiunea, utilajul tau are nevoie de o dantura a cupei impecabila. Iar acest dinte miniexcavator Venieri 091.0.004 asigura eficienta muscaturii cupei, indiferent de duritatea solului. Nu de alta, dar niste dinti tociti vor solicita suplimentar componentele sistemului hidraulic, dar si pe cele ale bratului, ceea ce inlesneste uzura mai rapida a acestora, implicand cheltuieli mai mari din partea ta. Asigura-te ca dintii cupei utilajului tau sunt bine ascutiti si vei preveni astfel defectiuni mai ample, dar vei castiga si la randament.

Un sfat potrivit este mereu binevenit!
Stim cat de complicate pot fi uneori problemele tehnice si sumedenia de eforturi si de amanunte pe care le implica. Iar cand mai esti si presat de timp, fix de documentare nu-ti arde. De aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde numai bine un serviciu de consultanta de care beneficiezi in mod gratuit. Ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie pentru o remediere rapida si eficienta a defectiunilor cu care te confrunti. Specialistii nostri iti vor oferi solutii concrete, adaptate nevoilor utilajului tau, simplificand la minim eforturile tale. Contacteaza-ne, online sau telefonic, si vei depasi mult mai usor impasul!

Fii fara grija, esti asigurat! Pentru acest dinte miniexcavator Venieri 091.0.004 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri astfel de cazuri sunt extrme de rare, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Stim cat de pretios este timpul tau si iti vom expedia acest dinte miniexcavator Venieri 091.0.004 de indata ce ai facut comanda, online sau telefonic. Il vei primi in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Iar Dar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca iti pasa de timpul tau si de investitia facuta, asigura-te ca si montajul se ridica la inaltimea asteptarilor tale. Te sfatuim sa te indrepti catre un atelier specializat pentru efectuarea interventiei, ca sa fii sigur ca rezultatele vor fi asa cum ti le doresti. Daca ai nevoie de o recomandare concreta, da-ne de veste si te punem in contact cu un mecanic de incredere din apropierea ta!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura