Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Same Iron 120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same
Cod produs
FWNHGRUP-SC
Out Of stock
Descriere
Stocul cu aceasta pompa de apa Same Iron 120 este reinnoit constant, pentru ca v-ati prins ca asa ceva nu gasesti pe doate drumurile. Veniti baieti, veniti! Avem pentru toata lumea. Ne asiguram in orice moment ca stocurile de produse sa fie proaspete si ca piesele noastre de schimb sa ajunga la tine, cat mai repede cu putinta. Utilajul tau o sa le accepte din prima! Sunt performante, puternice, rezistente si excelente la pret!

Inca de la debutul nostru pe aceasta piata, am ales sa intram in parteneriat cu furnizori de incredere si recunoscuti care sa ne ofere piese de schimb de o calitate superioara. Fabricate in conditii moderne, respectand cele mai noi standarde de calitate si prelucrate cu atentie, grija si inteligenta ca sa poata contribui la performanta in exploatare a utilajului tau.  Cu asemenea produse premium, utilajul tau va fi gata sa mute muntii din loc. Sau sa ii are si sa ii insamnateze. Alege calitatea, inainte de a alege orice altceva! Aceasta face diferenta, si in domeniul in care activezi, ci peste tot!

Pompa de apa Same Iron 120 aduce racoare in functionare
Aceasta pompa de apa este piesa centrala a utilajului tau. Ne putem gandi la ea ca la o inima. Organul central care tine tot angrenajul in functiune. De aceea, cel mai important este ca acest cord sa fie sanatos si in perfect rulaj. Ca sa o ai in functiune vreme indelungata, iti recomandam sa ai grija sa nu ajunga impuritati in sistemul de racire al motorului si sa folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi (eviti ca presetupa sa se deterioreze). Altfel, lichidul de racire incepe sa se piarda.

Descopera-ne si ve avea surprize!
Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam acest serviciu de consultanta care sa fie oferit gratuit. Aceasta pentru a fi alaturi de toti clientii nostri lipstiti de informatia tehnica necesara. Altfel decurge lucrul pe pe camp atunci cand stii ca cineva este mereu alaturi de tine. Prin intermediul acestui serviciu, puteti beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj din dotare si de interventii sigure si rapide la fata locului, indiferent in ce colt al tarii va aflati. Suntem o echipa!

Garantie
O astfel de pompa de apa pentru tractor Same Iron 120 vine insotita de toate actele necesare ca sa poata fi pusa in uz cu incredere. Certificatul sau de garantie este valabil 12 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate aceste detalii pentru o interventie sigura si rapida in cazul in care evenimentul se intampla!

Livrare
Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi depunem toate eforturile ca lucrurile sa decurga perfect. Aceasta pompa de apa comandata de la noi este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depunand o cerere accesand cu clik link-ul acestui produs. Poti veni la depozit sa ridici pompa personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si rezolvam!

Montaj
Un montaj gresit care pune pompa si-apoi a plecat… e la fel de trist precum cantecul parafrazat. O idee buna ar fi sa nu apelezi la improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii fara competente certificate. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita. Este prima lege a mecanicii!

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura