Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Same Explorer 100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same
Cod produs
7RTD1035-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Same Explorer 100 este prezenta, oricand, la noi in depozit! Avem incredere in toate piesele de schimb care ajung pe rafturile noastre, pentru ca le selectam inca din faza de cautare. Deoarece au fost concepute din oteluri de calitate si de o rezistenta ridicata, nu vei da gres alegandu-le. Piesele de schimb joaca un rol fundamental in buna functionare a unui utilaj! Piesa buna = utilaj bun. Piesa proasta = balast metalic in curte.  Produsul este compatibil si cu modelele Same Explorer 100T si Same Explorer 100TB.

Nu te indoi nicio clipa! Ai parte de intreg suportul nostru la orice ora, indiferent de dificultatea reparatiei. Ori de cate ori te confrunti cu o problema ce iti pune piedici, nu ezita sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii in online. Intotdeauna oportuni, iti vom intinde mana de ajutor de care ai nevoie. Pentru noi, clientii obiectivul nostru! De aceea, zi de zi, ne imbunatatim serviciile si cunostintele. Ne dorim sa ai parte de o experienta placuta de cate ori apelezi la noi. Poti face asta incepand chiar acum!

Pompa de apa Same Explorer 100 aduce racoare in arsita verii
In momentul in care radiatorul emite aburi este un semn clar ca acesta este supraincalzit. Motorul mentine o temperatura constanta atat timp cat pompa de apa functioneaza corect. In momentul in care observi aburi iesind prin partea din fata a motorului, trebuie neaparat sa opresti masina si sa cauti un mecanic. Nu este indicat sa circuli in aceasta situatie. Solutia este sa apelezi la un specialist, care sa repare sau sa inlocuiasca pompa de apa. Te vei intoarce la drum fara intarzieri prea mari si fara alte probleme mai grave.

Bine ai venit, totul este pregatit!
Sunt lucruri cu care te-am obisnuit si care te aduc inapoi la noi de fiecare data cand ai nevoie. De pilda, de aici nu obtii doar piesa de schimb care iti trebuie ci si recomandari foarte bune pentru intretinerea si conservarea ei. Consultantii nostri iti ofera intreaga asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ei pot da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti pot face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea utilajului in functiune si revenirea lui la lucru. Totul contra unui simplu apel telefonic. Consultanta este gratuita.

Garantie
Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Aceasta pompa de apa pentru tractor Same Explorer 100 vine insotita de toate actele necesare pentru o functionare in siguranta si pre si post reparatie. Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Aceasta pompa de apa este clar alegerea cea mai potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depunand o cerere, accesand link-ul corespunzator produsului de pe site-ul nostru! Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu!

Montaj
Nu avea retineri sa apelezi la profesionistii in materie de mecanica. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stress. Asigura-te ca esti asistat de catre un mecanic bun, iar piesei de schimb ii va creste durata de functionare. Pentru ca se poate!

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura