Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Hurlimann XB 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann
Cod produs
Z950VN48-SC
Out Of stock
Descriere
In timp ce analizezi in detaliu un utilaj, poti intelege mai bine importanta fiecarei parti. Asigura-te ca utilizezi doar piese de schimb de cea mai buna calitate, cum ar fi si aceasta pompa de apa Hurlimann XB 85 care reprezinta un produs de exceptionala calitate. Rezistenta si fiabilitatea sunt proprietatile ei certe, beneficiezi de ele la doar un click distanta, prin intermediul unei simple comenzi. Nu face compromisuri atunci cand cauti performanta, alege piesele de schimb care iti ofera siguranta unei exploatari ireprosabile pe termen lung.Produsul este compatibil si cu modelele: Hurlimann XB 85T, Hurlimann XB 85TB si Hurlimann XB MAX 85.

Atunci cand intampini dificultati in exploatare, expertiza unei echipe profesioniste este tot ce anume ai nevoie. La ACN Piese Utilaje intalnesti specialisti pregatiti sa iti ofere recomandarile necesare pentru a depasi orice obstacol. In plus, piesa de schimb pe care o alegi nu doar ca prezinta caracteristici impecabile, dar si faciliteaza un montaj rapid si facil. Prin intermediul retelei noastre de maestri mecanici, poti obtine suportul necesar pentru a face aceasta operatiune intr-un mod simplu si eficient.

Pompa de apa Hurlimann XB 85 de azi iti face viata usoara maine
Fiecare produs, oricat de bine construit, are o durata de viata limitata si, ca sa nu ai surprize inopinate, trebuie sa iti asiguri necesarul de piese de schimb pentru utilajul tau. In cazul pompelor de apa, simptomele sunt caracteristice. Motorul supraincalzit nu mai poate face fata corespunzator. Sau rola pompei de apa este slabita, deoarece rulmentul sau s-a erodat. Sau se fac auzite zgomote de macinare atunci cand motorul functioneaza. Una peste alta, toate duc spre aceeasi concluzie: tractorul tau are nevoie de o noua pompa de apa!

O colaborare frumoasa, daca vii la noi acasa
Depozitul nostru este un soi de cargo imens transportand prin piata agricola si industriala piese de schimb. Gasesti piese pe stoc, indiferent de categoria de de utilaj pe care o detii. Ti le putem aduce indiferent din ce parte a lumii ar proveni ele. Strabatem toate marile si oceanele pietei pentru tine. Suntem asi in identificarea produselor compatibile, asa ca ai garantia ca primesti exact cee ace-ti doresti! Vino la bord, avem lucruri minunate de descoperit impreuna!

Garantie
Comanda cu incredere, aceasta pompa de pentru tractor Hurlimann XB 85 Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. O achizitie inspirata inseamna eficienta, calitate, continuitate. Alege sa parteneriatul cu cei mai buni!

Livrare
Suntem implicati 100% pe tot lantul de actiuni din momentul in care ai facut comanda pana la montaj si repornire. Asadar avem grija si cu expeditia, astfel incat sa fie rapida si sigura. Curierat rapid si plata ramburs.  Sau, daca esti prin zona, vino la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Indiferent cum, Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Dansul tractorului tau va tine ritmul dupa cum ii canta mecanicul. Daca e unul care canta fals, dansul va fi doar o tropaiala. Opteaza pentru un montaj complet, corect si lasa-te doar in grija unui mecanic cu experienta!

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura