Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Hurlimann XM 90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hurlimann
Cod produs
70KFQJYE-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Hurlimann XM 90 este oricand disponibila in depozitul nostru. Este aici, ne uitam la ea si o admiram in timp ce o soliciti. Maine va fi la tine. Detinem produse originale pentru ca stim ca ai nevoie de calitate, de o pompa fiabila si rezistenta. Si la un pret competitiv.  Ca intotdeauna. Urmarim parteneriatele pe termen lung, iar primul lucru care conteaza in acest caz este increderea. Stim ca se castiga foarte greu si se pierde foarte repede.

Specificul de suport a activitatii noastre ne obliga sa cunoastem foarte bine caracteristiccile activitatii clientilor nostri. La fel de bine cum le cunosc si ei. Ne facem permanent temele legate de problemele ce pot aparea in timpul lucrului cu tractorul sau in etapa de reparatie si incercam le oferim solutii rapide si eficiente, ca sa nu degenereze. Suntem o echipa competenta, profesionista,  gata sa le sara in ajutor. Contactele noastre sunt deschise permanent. Ne pot scrie, ne pot suna, pot intra oricand la noi la depozit. Totul este posibil cand e sa rezolvam o problema tehnica presanta. Repede si bine!

Pompa de apa Hurlimann XM 90 aduce racoare in tumultul vietii motorului
Foarte aproape de pompa de apa se regaseste o curea care functioneaza in tandem cu motorul, iar in cazul in care pompa de apa nu functioneaza, cureaua respectiva va incepe sa emita un zgomot ciudat, care aduce mult a scartait. Acest scartait se produce din cauza ca lagarele din pompa de apa se uzeaza si cureaua se desprinde. In cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie, este preferabil sa inlocuiti pompa de apa, decat sa incercati o reparatie, pentru ca intr-un final tot la inlocuirea pompei de apa veti ajunge. Asa veti scapa si de o cheltuiala inutila, dar si de timp pierdut.

Recomandari gratuite de la prietenii tai consultantii ACN!
Cu noi in prima linie, munca de pe camp devine mult mai sigura si roditoare, iar tu esti in fiecare secunda informat si asigurat ca eventualele defectiuni vor fi repede remediate. Iar toate acestea se intampla fara cheltuieli in plus sau ascunse in pretul reparatiei. Pentru noi, faptul ca oferim o consultanta gratuita, inseamna o obligatie de onoare. Suntem „adunarea inteleptilor” la care comunitatea oamenilor de afaceri proprietari de masini grele apeleaza. Usa e mereu deschisa!

Garantie
Un produs certificat este unul care iti da o stare de bine si de confort! De aceea, aceasta pompa de apa pentru tractor Hurlimann XM 90 vine insotita de toate actele necesare, inclusiv de un certificat de garantie! Timp de 12 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Livrarea este un proces care iti poate da palpitatii. Oare va fi efecutata la timp? Oare produsul va suferi deteriorari din cauza transportului? Intrebari si intrebari. Ce ar fi sa te relaxezi si sa lasi grijile la o parte? Aceasta pompa de apa este alegerea potrivita pentru tine, asa incat comand-o fara retinere. Spune-ne cum doresti sa facem cu expedierea utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
In ceea ce priveste montajul acestei piese de schimb, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Astfel, pompa va fi manevrata cu grija si atentie si inseraat corespunzator in ansamblul motorului utilajului tau. Va fi evitata, astfel, deteriorarea prematura a acestuia. Nu-ti lasa soarta utilajului pe mainile unui necalificat!

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura