Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr
Cod produs
3EMOFR96-SC
Out Of stock
Descriere
Treaba cu lucrarile agricole e simpla. Ai front de de lucru? Checked! Ai vreme buna? Checked! Ai plug bun? Checked! Semanatoarea e full? Checked Ai utilajul in regula. Pai… stai asa…stii?... ups. Frate, n-ai tractor in regula, n-ai lucrare. N-ai lucrare, n-ai bani. Burta goala? Checked! Hai sa o rezolvam. Baga repede tractorul intr-o revizie sa vedem ce e cu motorizarea caci de acolo pare sa vine problema. Trebuie inlocuita pompa de apa. Hai ca o rezolvam. Iti trimitem imediat o pompa apa Deutz Fahr Agrotron K100 si lichid anticoroziv premium. Timpul ne preseaza, ne vom misca foarte iute. Succes!

Ne-am obisnuit clientii cu un standard inalt de calitate a servirii. Multi dintre ei ne pun in capul listei de contactat pentru ziua care abia incepe. Primul telefon al zilei este la noi. Ne intreaba ce mai facem, ce mai avem nou, daca suntem ok, cam ce intreaba un partener. Este o relatie de afaceri sanatoasa care nu se alimenteaza doar cu amabilitati. Baietii zambitori de la telefon se transforma imediat in doctori cand vocea de la telefon nu mai este vesela ci ingrijorata ca utilajul s-a defectat. Preiau problema si, din doua miscari, este rezolvata. Nu surprindem mereu placut clientii!

Pompa apa Deutz Fahr Agrotron K100 un val de refresh
Verifica de fiecare data antigelul pe care il folosesti si vezi daca e in termen. Este important de asemenea ca tipul de lichid pe care il ai sa contina agenti anticorozivi. Aceasta este cheia pentru o pompa de apa durabila si un motor care functioneaza in siguranta.

Cine cere primeste
De la noi nu obtii doar o piesa de schimb care iti va rezolva problema tehnica ci si recomandari argumentate pentru o reparatie corecta a utilajului tau. Te vom asista profesionist atunci cand utilajul tau sufera defectiuni sau cand trebuie supus unei operatiuni de inlocuire componente. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Restul este gratuit.

Garantie
Ca sa fii sigur ca certificatul de garantie isi pastreaza validitatea, asigura-te ca executi un montaj corect si oportun. Livram toate instructiunile necesare pentru ca tu sa montezi aceasta pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K100 usor si fara probleme. Perioada de garantie inseamna 12 luni.

Livrare
Daca faci comanda astazi pentru pompa de apa, prin telefon sau online, maine o vei avea gata de montaj. Curierii cu care colaboram livreaza produsele in aproximativ 24 de ore, indiferent de regiune. Piesa achitata dupa ce ai verificat continutul coletului in prezenta curierului. Altfel, poti veni la sediul nostru localizat in Jilava si poti ridica pompa de apa oricand dupa inregistrarea comenzii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact.

Montaj
Cand vorbim despre montajul unei pompe de apa, trebuie avute in vedere 2 amanunte importante - procedurile de montaj si materialele folosite. O atentie speciala trebuie acordata etansarii; recomandarea mecanicului este sa nu se foloseasca solutii de etansare, decat daca producatorul piesei recomanda acest lucru! De asemenea, axul pompei de apa trebuie manevrat cu grija, evitand lovirea acestuia.

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura