Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr
Cod produs
4LAWNSJG-SC
Out Of stock
Descriere
O pompa apa Deutz Fahr Agrotron K410 iti bate in geam, pam pam. Abia cu o zi in urma ai solicita-o iar acum este la tine.  De fapt, nu e nimic special -  asa se intampla cand apelezi la profesionisti.  Urmeaza doar etapele: ai sunat, ai cerut produsul si ai primit este exact ce iti trebuia. Livram piesele cele mai bune ca lucrarile agricole executate de tractorul tau sa fie cele mai bune. Tinem aproape!

Datoria noastra este sa oferim clientilor nostri solutii optime si sa le transmitem informatii tehnice relevante. Invatam unii de la altii. Schimbul este reciproc avantajos, iar problemele tehnice se rezolva intr-un timp rezonabil.  Asiguram, astfel, suport tehnic de calitate bunului mers al activitatii lor, iar echipamentele vor functiona ireprosabil. Piesele de schimb pe care le aducem sunt compatibile cu utilajele existente pe piata pentru ca am tratat cu responsabilitate procesul de selectie. O intreaga echipa de consultanti iti stau la dispozitie!

Pompa apa Deutz Fahr Agrotron K410 face-asa:
• Detine rolul principal in spectacolul de racire al motorului, atat in zilele de iarna, cat si in cele mai toride zile de vara!
• Distribuie lichidul de racire de la radiator catre motor, la o temperatura exacta, intr-o cantitate exacta!
Rezistenta motorului depinde, in mod cert, de sanatatea pompei de apa! Fara o pompa de apa de calitate, puterea utilajului scade, ajungand la defectiuni mult mai grave, care te vor intrerupe de la munca!

Si am spus povestea asa
Intelegem misterul mecanicii si suntem alaturi de tine in aceasta calatorie a regasirii functionalitatii pierdute. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti lumineaza calea, ghidandu-te catre alegerile corecte pentru utilajul tau nepretuit. Echipa noastra mobila, stapana mestesugului, te poate invata cum sa montezi piesa cu pricepere sau te poate indruma cu eleganta catre alti artizani ai masinilor grele. Iti oferim si o atentie continua prin serviciile noastre de mentenanta, protejand virtutile masinii tale. Incredinteaza-ne misiunea si bucura-te de linistea regasita!

Garantie
Dupa ce achizitionezi aceasta pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K410 beneficiezi de o perioada de garantie de 12 luni. Dar atentie, montarea trebuie facuta competent! O instalare eronata poate sa-ti dezactiveze acest avantaj. Asa ca, ia aminte la instructiuni, pune-ti surubelnita magica la lucru si asigura-te ca pompa ta functioneaza corespunzator!

Livrare
Comanda acum, monteaza maine! Livrare rapida in doar 24 de ore! Depozit aproape de Bucuresti, te asteptam! Echipa noastra amuzanta te ajuta cu placere! Zambetul pe buze, povestea livrarii! Ne apelezi cu datele din contact. Stop!

Montaj
Daca vrei sa te bucuri de un montaj de zile mari, da-ne un semn si echipa noastra tehnica iti rezolva orice problema. Avem superputeri mecanice si o flota de service-uri mobile pregatite sa ajunga la tine intr-o clipita. Nicio piesa de schimb nu ne rezista, le aducem imediat ce le soliciti. Suna-ne si ai garantia unei interventii spectaculoase!

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura