Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 4.95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr
Cod produs
ZPLGDR49-SC
Out Of stock
Descriere
Este ideal sa incepi ziua insufletit si plin de viata. Asa este bine. Si daca tot te-ai trezit mai de dimineata nu gasesti ca este cel mai nimerit sa faci schimbul acela rapid al componentelor uzate ale tractorului tau pana sa il scoti iar la semanat? Uite, tocmai ai primit ieri de la ACN aceasta minunata pompa apa Deutz Fahr Agrotron 4.95 Ia pune-o la treaba, caci de aceea ai si luat-o si e pacat s- lasi sa se deprecieze prin magazie. Va asigura o functionare perfecta motorului care nu se va mai incinge, iar totul va decurge din nou in limitele serviciului optim. Spor la treaba, te mai asteptam.

Cei ce reusesc in activitatea lor sunt cei care nu lasa sa treaca nicio ocazie fara sa o fructifice. Le cauta, le prind si le exploateaza la maximum. Iar daca nu le gasesc, le creeaza. Este singura atitudine corecta care poate conduce la succes. Pentru ca ocaziile sunt scurtaturile de pe lungul drum al reusitei. Una din aceste ocazii este intalnirea cu specialistii de la ACN. Consultanta lor reduce mult timpul alocat cautarilor de piese de schimb, reduce si mai mult timpul destinat informarii, montajului sau intretinerii utilajelor din dotare. Daca nu ai gasit aceasta ocazie, creeaz-o. Suna-ne!

Pompa apa Deutz Fahr Agrotron 4.95 face motorul sa prinda aripi
De cele mai multe ori, cand ceva este in neregula cu instalatia de racire, se pune problema ca pompa de apa nu a fost suficient de rezistenta. Insa alte circumstante duc la aceasta defectiune. Lichidul de racire este elementul vital pentru supravietuirea unei astfel de componente. Asadar, foloseste regulat antigel de calitate, cu agenti anticorozivi, si vei observa singur longevitatea piesei.

Zambeste, garantam rezolvarea situatiei
Pompa de apa, rulmenti, simeringuri, curele, toate vor beneficia de o exploatare indelungata, daca le cumperi de la ACN Piese Utilaje. Expertii nostri iti garanteaza asta! Consultantii nostri sunt pregatiti sa-ti ofere o gama completa de servicii. Putem identifica piesa de care ai nevoie pe baza unui minim de informatii din partea ta. Poti apela la noi si daca ai nevoie doar de o recomandare, avem specialisti care cunosc cele mai bune practici de montaj si mentenanta!

Garantie
Termenul de garantie de 12 luni pentru aceasta pompa de apa pentru tractor Deutz Fahr Agrotron 4.95 iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite. Tot ce trebuie sa faci tu este sa pastrezi documentele care vor veni impreuna cu piesa noua, adica factura fiscala si certificatul de garantie!

Livrare
Gratie partenerului nostru pe partea de servicii de curierat, comenzile vor ajunge la tine foarte rapid, in 24 de ore! Iar daca doresti sa ridici personal pompa de apa nu trebuie decat sa ne contactezi si sa vii la sediul nostru! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier. Nu conteaza cat de departe se afla punctul tau de lucru.

Montaj
Respectarea procedurilor corecte de montaj este esentiala, astfel pompa noua va beneficia de o exploatare indelungata. Este bine ca, inainte de montaj, sistemul de circulatie a lichidului de racire sa fie curatat. Axul pompei trebuie manevrat cu grija, este o componenta sensibila la socuri mecanice.

Specificatii tehnice:

• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura