Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pivot superior punte fata Caterpillar TH417

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH417
Cod produs
MV7F5UKR-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior fata Caterpillar TH417 original Carraro te va surprinde cu capacitatile sale! Iti recomandam sa apelezi la specialisti de incredere atunci cand vrei sa achizitionezi articole pentru vehiculul tau! Iti putem face sugestii care sa vina la fix, iar consultantii nostri sunt pregatiti sa iti ofere toate detaliile tehnice, astfel incat sa stii sigur ca ai ales perfect! Si nu are nevoie de prea multa atentie din partea ta ca sa se apuce de treaba! Iata o piesa durabila, din gama premium, executata in cele mai moderne fabrici, ce poarta semnatura Carraro!

Piesa noastra de schimb este fiabila si versatila, asa incat se potriveste perfect si cu varianta Caterpillar TH417C! Cu o constructie precisa, pivotul superior ofera performanta optima si functionare fara probleme. Se integreaza perfect in sistemul de transmisie al utilajului, asigurand o miscare fluida si precisa. Astfel, vei beneficia de munci eficiente si fara intreruperi, sporind productivitatea si fiabilitatea utilajului tau.

Un pivot superior punte fata Caterpillar TH417 este o componenta grozava!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior care se monteaza pe punte fata preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita - produse alese corect!
Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Garantie
Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Un pivot superior punte fata Caterpillar TH417 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest pivot superior punte fata pentru incarcator telescopic Caterpillar TH417 ajunge la tine cat ai clipi! Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste.

Montaj
Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura