Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Same 04206172

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same
Cod produs
LFIR3TJO-SC
Out Of stock
Descriere
Daca intrebi pe oricare dintre specalistii nostri, primul lucru pe care ti-l va spune despre aceasta pompa de apa Same 04206172 care se afla in depozitul nostru, este care un nivel calitativ foarte ridicat. Usor de manipulat, usor de transportat, usor de lubrifiat si usor de stricat daca nu ai grija de ea. Tratam cu seriozitate si responsabilitate: timpul, bugetul si increderea clientilor nostri. Daca ei au utilaje bune, care lucreaza din plin, este clar ca si noi suntem acolo cu ei cu tot ce trebuie pentru intretinerea si reparatia lor in caz de nevoie. Reusim doar impreuna.

Dupa achizitia unui utilaj nou esti tentat sa-l nu-l exploatezi on the spot. Iti vine sa-l protejezi, sa-l mai tii o vreme la tipla, eventual sa ii dai sarcini mai usoare. Nu acesta e scopul unei achizitii tehnice. Masina grea este construita ca sa lucreze in conditii identice inca din prima zi. Este conceputa, testata si gata de munca.    Si inca ceva, lucrarea contractata nu asteapta. Asadar, da-i utilajului de lucru. Iar atunci cand e nevoie de cate un moment de reparatie sau inlocuire de componente, asta sa fie ultima problema. Suni la noi si, in maxim    24 de ore, iti trimitem produsul cerut. Stim, nu ti-a fost gandul la el.    Rezolvam!

Pompa de apa Same 04206172 o cascada de calitati
Pompa de apa detine garnituri care sigileaza lichidul de racire in interior pentru a asigura un flux constant al acestuia de la radiator la motor. Daca aceste garnituri se vor uza, crapa sau se usuca, lichidul de racire se va scurge pe pamant, in partea din fata a masinii, pe centrul motorului. Pasul urmator este apelezi la un specialist pentru remedierea problemei intrucat aceasta defectiune se poate repara inainte sa se agraveze.

Consultanta de la ACN, drum sigur spre eficienta
Apeleaza-ne la orice ora si consilierii nostri iti vor raspunde prompt si detaliat la orice intrebare. Sunt profesionisti, sunt implicati, sunt cool. Au raspunsuri la toate si solutii de la caz la caz. Nu exista pentru ei secrete in domeniul fara limite al pieselor de schimb pentru utilajele agricole sau industriale. Cunosc, se informeaza permanent, isi fac temele cu tot ce apare nou. Toate informatiile si consultanta le primesti gratuit. Suna si intreaba!

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi aceasta pompa de apa Same 04206172 Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila, pentru ca are review-uri excelente. Si, chiar si asa, va sosi la tine insotita de o garantie de 12 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Echipa noastra efectueaza toate activitatile specifice pentru o livrare cat mai rapida, astfel incat tu sa intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Pe de alta parte, avem si optiunea de a te primi la depozit pentru a ridica personal produsele. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
Piesa cu care inlocuiesti pompa de apa iesita din uz solicita un montaj corect si profesionist. Daca iti doresti o durata lunga de functionare, respecta recomandarile noastre, precum si indicatiile producatorului si permite doar intereventiile unui mecanic autorizat. Astfel, ai garantia ferma ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice:
• Fulie 3 gauri
• 1 garnitura
• 2 oring-uri
• 1 stut plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura