Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate pentru incarcator telescopic JCB TM300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
BTH1K9F7-SC
Out Of stock
Descriere
Daca urmeaza o reparatie la incarcator, sigur ajungi si la sistemul de transmisie. Nu strica sa tragi un ochi ca sa vezi daca e uns bine, daca piesele au un aspect de sanatos, daca nu prezinta fisuri sau daca nu sunt infestate de corpuri straine. Daca detectezi defectiuni, nu mai astepta, caci nu se rezolva de la sine. Cumpara imediat de la noi aceasta planetara punte spate JCB TM300 ca sa nu mai pierzi vremea. Este un produs excelent la un pret excelent.  Este original, rezistent si fiabil. Perfect! Nu mai trebuie decat sa ne suni si il si punem la curier. Vine foarte repede.

Atunci cand au nevoie urgenta de o piesa de schimb si timpul e comprimat pana la sufocare, unii antreprenori isi pierd cumpatul. Si, invariabil, iau decizii pripite. Aceia vor conduce intotdeauna un business cu probleme, care va cauta vesnic drumul cel bun. Tu, insa, nu esti asa.  Daca ai nevoie de produs si de informatiile aferente si, mai ales, de accesul usor la ele, actionezi inteligent. Pui mana pe telefon si suni la ACN. Ai fost pregatit pentru orice, inclusiv pentru o eventuala defectiune. Iar acum componenta este deja pe drum inspre tine. In curand utilajul va lucra din nou cu pofta in exploatatie.

Planetara punte spate JCB TM300 iti asigura o exploatare sigura pe termen lung
Primul semn al defectarii planetarei punte spate este un zgomot sau o bataie metalica la punerea rotilor in miscare. Sunt intalnite doua greseli care reduc durata de viata a acestei piese auto. Prima este condusul agresiv al soferului, care actioneaza pedala de acceleratie violent atunci cand rotile sunt virate. Aceasta duce la uzura prematura a imbinarilor externe ale planetarei. Cea de-a doua greseala este neglijarea verificarii sistemului de franare si a suspensiilor.

Intelegerea este mama intelepciunii
Clientii buni recunosc scopul si importanta activitatii tale. Iar achizitia unei planetare este unul dintre lucrurile importante. Un amanunt care seteaza intregul. Pentru ca produsul trebuie sa fie compatibil cu utilajul tau, pentru ca trebuie utilizat corect si pentru ca trebuie identificat perfect. Pentru asta tu ai nevoie de informatii care sa te conduca spre decizia corecta. Asta fac specialistii nostri tehnici, doar incearca-i. Nu te costa nimic. Adica nimic nimic.

Garantie
Nu-ti face griji, nu risti nimic! Pentru ca aceasta planetara punte spate pentru incarcator telescopic JCB TM300 va sosi la pachet cu un certificat garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. In cazul extrem de putin probabil in care ai avea nevoie, schimbul piesei defecte se va efectua fara niciun cost.

Livrare
Planetara comandata este pregatit sa ajunga la tine. Dupa comanda, noi predam coletul curierului, iar acesta va efectua livrarea in aproximativ 24 de ore. Platesti la primire si poti verifica continutul inaintea platii. Daca esti prin apropiere de Bucuresti, exista si varianta de a ne face o vizita la sediu. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Oricum ar fi, o rezolvam.

Montaj
Montajul acestei componente reprezinta o etapa importanta, mai ales ca este ultima din proces. Nu e un montaj simplu, deci este interzis celor care opereaza mai degraba cu picioarele. Pentru a evita surpriza aceasta, fa bine si orienteaza-te catre un specialist din domeniu. Daca nu ai mecanic in firma, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa de colaboratori foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• Lungime = 990mm
• Z=33/ Z=33
• Diametru exterior 33mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura