Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pivot superior 1110006

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Pivot superior 1110006
Cod produs
M2QT5H8N-RA
Out Of stock
Descriere
Acest pivot superior 1110006 original Carraro este aici sa rupa gura targului! Piesa este fabricata in uzinele recunoscute la nivel mondial, asa incat tu te poti mandri cu un produs de mare clasa! Acest produs este executat exceptional, avand la baza cele mai bune materiale, si are rolul, vital de altfel, de a prelua orice soc! Construit din materiale de inalta calitate si proiectat cu atentie la detalii, acest pivot superior rezista la solicitari intense si ofera o functionare fiabila pe termen lung.

Indiferent de conditiile de lucru, acesta isi va pastra performanta superioara si te va ajuta sa indeplinesti cu succes sarcinile tale. Beneficiile acestui pivot superior sunt multiple. Cu ajutorul sau, vei obtine o miscare lina si precisa, iar directionarea utilajului tau va fi mai usoara ca niciodata. De asemenea, rezistenta sa la uzura si coroziune il face potrivit pentru utilizare in medii exigente si asigura o durata de viata lunga.

Un pivot superior 1110006 este o componenta de incredere!
Pivotii sunt foarte importanti pentru stabilitatea utilajului tau in timpul deplasarii. Alaturi de celelalte componente din angrenaj, acest pivot superior preia socurile si previne jocurile in articulatia de directie, pentru mai multa siguranta, dar si pentru a-ti asigura precizie in manevrarea utilajului. Pentru o functionare optima, ar fi bine sa inlocuiesti toate componentele uzate din ansamblu.

Consultanta gratuita este cheia succesului!
Confortul tau este dat de achizitiile corecte, certificate si verificate! Confortul vine din increderea in partenerii cu care colaborezi, cat si in produsele pe care le rulezi. Alaturi de noi vei gasi toate acestea si mai mult!

Garantie
Un pivot superior 1110006 are un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci alte griji. Primesti si 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, pentru ca tu sa fii sigur ca ai ales corect.

Livrare
Stim cat de mult conteaza sa ai la timp piesele necesare, astfel ca iti vom livra acest pivot superior 1110006 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor. Plaseaza comanda online si ti-l expediem de indata. De asemenea, ai posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Iti sugeram sa nu apelezi la tertipuri sau imbarligaturi! Stii vorba cu „treaba romaneasca, las-o, ca merge asa!” Nu, nu si nu! Nu merge oricum. Totul are un scop precis si o regula clara. Intreaba un mecanic de cinci stele ce si cum.

Specificatii tehnice

d=45mm
D=60mm

Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 62mm/ 72mm

4 gauri cu diametru de 16mm

Prinderea se face in 4 puncte, pe fuzeta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura