Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit pivot superior buldoexcavator Case 580M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580M
Cod produs
V05GHE8S-AT
Out Of stock
Descriere
Daca intampini probleme la sistemul de transmisie si esti in cautarea unui nou pivot, avem pentru tine acest kit pivot superior buldoexcavator Case 580M nemaipomenit. Nu de alta, dar si celelalte componente conexe trebuie sa fie la inaltimea pivotului, si ai rezolva doar pe moment problema schimbandu-l doar pe el. Iar piesele acestea sunt pregatite sa te surprinda prin calitatile lor. Sunt fabricate din materiale speciale ce le confera rezistenta deosebita si, in plus, poarta amprenta Carraro. Iti vor oferi performante excelente vreme indelungata!

Cand utilajul tau da semne de oboseala si nu stii ce sa-i faci pentru a-l insanatosi, da-ne de veste! Avem piese de schimb una si una, consumabile de cea mai buna calitate, dar si o echipa de speciaisti pregatita sa-ti ofere asistenta tehnica de care ai nevoie. Identificare rapida si sigura a cauzei, solutii eficiente tintite pe problemele tale, ponturi utile legate de mentenanta - un apel telefonic si ai acces rapid la ele!

Kit pivot superior buldoexcavator Case 580M - o alegere excelenta!
Functionarea optima a utilajului tau depinde de fiecare piesa, cu atat mai mult de cele de transmisie, fara de care ar cam simti bete-n roate. Pivoti, bucse, saibe - toate sunt puse acolo cu un scop si nu-ti vor permite sa le neglijezi. Acest kit pivot superior pentru buldoexcavator Case 580M asigura siguranta in deplasare si precizie sporita in manevrarea utilajului, prin prevenirea socurilor si jocurilor in articulatia de directie. Ca pivotul sa functioneze corect, este necesar ca si celelalte componente ale ansamblului sa fie in perfecta stare, de aceea recomandam inlocuirea lor la pachet.

Tu vii cu intrebari, noi venim cu raspunsuri!
Te vom scuti de batai de cap in depistarea pieselor potrivite, caci am creat un serviciu de consultanta adaptat nevoilor tale. Echipa noastra de specialisti isi pune la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii de remediere a problemelor tehnice pe care le intampini. Vei primi informatii pretioase si ponturi utile pentru intretinerea optima a utilajului tau. Orice nelamurire ai avea, orice dificultate ai intampina, nu ezita sa ne ceri ajutorul! Ai un motiv in plus - consultanta este gratuita! Asadar, contacteaza-ne!

Comanda linistit, acest kit pivot superior buldoexcavator Case 580M este insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie. Vei gasi documentele necesare in interiorul coletului. Desi nu prea credem sa ai nevoie de ele, pastreaza-le, just in case!

Time is money, o stim bine si ne vom misca foarte rapid, ca sa primesti acest kit pivot superior buldoexcavator Case 580M in cel mai scurt timp. Plaseaza comanda, online sau telefonic, si ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici piesele de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Pentru ca totul sa mearga asa cum te astepti, este foarte important ca montajul sa fie efectuat corespunzator. Altfel, degeaba ai cele mai calitative piese, daca nu-s montate corect. Pierzi si timp, si bani, ramai cu problema nerezolvata si poate iti faci rost si de altele. Incredinteaza montajul unor persoane specializate, ca sa te asiguri ca o sa-ti mearga ca pe roate. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Componenta kit:

pivot superior
bucsa cilindrica
saiba conica
gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura