Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsatelit punte fata pentru incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
7ARLHMFN-SC
Out Of stock
Descriere
Nu exista distinctie intre lucrurile mari si cele mici pe care ni le dorim, ci doar lucruri pe care ni le dorim cu adevarat si ne straduim sa le obtinem, indiferent de marimea lor. Unele dorinte pot fi imposibil de realizat, astfel le vom accepta ca pe un esec si vom merge mai departe. Insa in cazul in care avem nevoie de un portsatelit punte fata JCB 535 pentru un utilaj, nu trebuie sa ne plangem de ghinionul nostru, ci sa sunam la ACN pentru a obtine rapid piesa necesara, impreuna cu o consultanta tehnica de calitate. Gratuita. Produsul este compatibil si cu modelele: JCB 535FS, JCB 535S, JCB 535SX, JCB 535SXL, JCB 535-60, JCB 535-67, JCB 535-95, JCB 535-105, JCB 535-125 si JCB 535-140.

Admirand plutirea unui velier pe luciul Marii Negre, nu putem rata eleganta si eficienta cu care aluneca, folosind fortele naturii: apa si vantul. Aceasta realizare este posibila datorita conceptiei inteligente si materialelor adecvate pentru plutire si alunecare, care sunt inglobate in designul acestui splendid vas. Asa se intampla si in cazul conversatiilor cu consultantii nostri, care sunt la fel de linistiti si eficienti precum un velier pe mare. Ei stiu cum sa raspunda la orice intrebare, oferind solutii pentru orice problema tehnica si recomandari optime pentru piesele de schimb. Plimbarea cu velierul nostru este oferita gratuit, astfel incat poti naviga doar in apele linistite alaturi de noi.

Portsatelit punte fata JCB 535 face viata mai usoara utilajului tau
Este importanta verificarea starii portsatelitului in mod regulat pentru a identifica semnele de uzura sau deteriorare. In caz contrar, acesta poate duce la probleme in functionarea sistemului de planetare si poate afecta in cele din urma performanta si siguranta masinii. De asemenea, este important sa se tina cont de recomandarile producatorului cu privire la intretinerea si inlocuirea portsatelitului, astfel incat sa se asigure o functionare optima a masinii.

Yo, Yo, ia de aici fratelo
Se numeste serviciul gratuit de consultanta. Consultantii nostri raspund foarte rapid la apel. Stiu sa asculte ca sa identifice corespunzator problema. Daca iti pun intrebari suplimentare, e de bine. Pentru ca vor sa fie siguri.  Apoi iti dau solutia. Nu una la misto, ci exact aceea care se potriveste cu situatia utilajului. Iti vor recomanda portsatelitul compatibil si, precum un zapping TV, produsul este deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Lucrarea te asteapta ca sa o duci la bun sfarsit.

Garantie
Acest portsatelit punte fata pentru incarcator telescopic JCB 535 are 6 luni la dispozitie ca sa fie schimbat daca ajunge la tine “sucombat” de vreun defect de fabricatie. Iti garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca sunt respectate instructiunile de montaj si daca lasi asta pe mana unui mecanic. Oricum ar fi, esti acoperit!

Livrare
Iar daca te-ai hotarat sa cumperi acest portsatelit de la noi atunci este momentul sa ne auzim. Ne vom grabi cu livrarea, stim ca esti in mare graba. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Operatiunea de inlocuire a unui portsatelit defect este ultimul lucru care mai este de facut inainte a asambla piesele la loc si de a porni din nou la treaba. Iti dam sun sfat din batrani - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu lasa pe oricine sa dea cu ciocanul pe acolo caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic sau iti trimitem noi unul. El stie ce si cum. El este omul potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:

• 3 axe, la distanta de 125 mm una de alta
• Diametru - 40mm
• Inaltime - 40mm
• 5 gauri de prindere, diametru 18mm
• Inaltime totala - 122 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura