Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 3000007

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
EIRZ5MDO-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa 3000007 a sosit! Care vrea sa fie primul udat, racorit? Care motor doreste un strop de relaxare? Motorul echipamentului tau e clar ca isi doreste o astfel de piesa de calitate superioara! Umbla vorba printre utilaje ca ar fi alcatuita din elemente foarte rezistente si ca isi face treaba cum nu se poate mai bine. Noi am stat si am ascultat zvonurile, iar al doilea pas a fost sa o importam si sa o asezam frumusel la noi pe raft. De aici, ea poate pleca imediat ce vei plasa comanda. Va ajunge la tine in jur de 24 de ore!

Stai asa, nu vine singurica, are un alai intreg. O-ringul de etansare ii este companion si il vei regasi in pachet. Apoi va avea si o hartiuta importanta cu ea, este certificatul de garantie. Ca sa nu ai probleme in viitorul apropiat, schimba antigelul si foloseste unul cu proprietati anticorozive. Ofertele curg rauri, rauri si se va gasi un consultant tehnic care sa te ajute. Iti va cauta piesa potrivita si consumabilul de care ai nevoie. Oferta va deveni si mai atractiva, iar tu vei fi la fel de multumit precum echipamentul pe care il detii!

Pompa de apa 3000007 - motorul va fi in sfarsit protejat de o piesa buna!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de apa 3000007 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de apa 3000007 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura