Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 740-557

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
H5YFRLD1-SC
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de un rulment diferential Dana Spicer 740-557 nu este timp de pierdut! Este o piesa-cheie care asigura functionarea optima a ansamblului reductor. Cand incep sa se auda zgomote metalice sau rotile incep sa se misca incet, inseamna ca e momentul sa-l schimbi. Cu aceasta piesa originala Dana Spicer, vei avea o solutie durabila si de incredere, care te va ajuta sa eviti neplacerile si sa iti pastrezi utilajul in stare excelenta. Este proiectata sa duca mult si bine, astfel ca vei fi impresionat de performanta sa. Da-i acestui rulment o sansa si vei vedea ca nu te va dezamagi!

Mentinerea utilajului tau in conditii optime nu este deloc o problema, daca urmezi cateva reguli simple, adaptate specificului acestuia. La fel ca si oamenii, fiecare utilaj are propria sa individualitate. Suna-ne si impartaseste cu noi povestea utilajului tau, ce il doare, unde e slab sau sensibil iar noi iti vom oferi recomandarile competente necesare pentru a-ti usura considerabil activitatea. Facem lucrurile sa se intample.

Rulment diferential Dana Spicer 740-557 readuce armonia in functionarea utilajului tau
O posibila problema cu care se poate confrunta acest articol este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Ce trebuie sa faci: evita acumularea de resturi, efectueaza controale de rutina, descopera punctele de scurgere. Este un sfat bun. Gratuit. Ca sa iti fie bine.

Suntem peste tot acasa la tine!
Salutare! Suntem echipa de consilieri de incredere in alegerile tale de piese auto! Aici gasesti oameni mai faini decat o cheie franceza stralucitoare si mai utili decat un patent de inventie. In lumea asta a pieselor de schimb, unde bataia de cap e la ordinea zilei si tehnica poate face nazuri, noi suntem aici sa te ajutam. Nicio panica nu e prea mare, niciun motor nu e prea complex. Iti oferim cele mai bune piese, inlocuiri fara cost garantate 6 luni, recomandari de mecanici grozavi si, mai ales, consultanta tehnica gratis. Suntem aici pentru a te ajuta sa treci de la starea de "Masina mea e stricata" la "Masina mea merge ca in vis"!

Garantie
Iti oferim vestea zilei! Acest rulment diferential Dana Spicer 740-557 vine la pachet cu certificat de garantie! Asa ca daca apar probleme, nu-ti face griji, nu te trimitem la plimbare. Iti garantam linistea pentru urmatoarele 6 luni, timp in care noi ne vom asigura ca utilajul tau ruleaza pe modulul catifelat.

Livrare
Daca ai nevoie urgenta de un rulment, lasa-ne sa te ajutam! Comanda astazi si maine ai deja piesa la tine. Avem cele mai rapide metode de transport, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca vei ramane fara utilaj valid pentru mult timp. Si mai bine, nu trebuie sa platesti decat atunci cand curierul iti livreaza rulmentul. Asa ca comanda piesa ca sa te bucuri de ea. Suntem la dispozitie prin telefon sau email, oricand ai nevoie! Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unei piese de schimb poate fi un adevarat labirint, mai complicat chiar decat sa rezolvi cubul Rubik. Poti ajunge sa demontezi o intreaga parte a utilajului si sa nu mai stii cum sa o pui la loc. De aceea, te rugam sa nu te bagi singur in bucluc. Lasa-te in mainile experte ale unui mecanic, care are experienta si priceperea necesare pentru a opera orice montaj fara probleme. Pentru el nu va fi decat o joaca de copii!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura