Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru stanga Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R
Cod produs
9WUAMYRJ-RA
Out Of stock
Descriere
Nu mai astepta! Imbunatateste performanta utilajului tau cu bucsa noastra de inalta calitate. Contacteaza-ne astazi pentru mai multe informatii si pentru a beneficia de expertiza noastra in domeniu. Aceasta bucsa tija cilindru stanga Komatsu WB91R este un produs super durabil, compatibil si cu Komatsu WB91R-2! Prin utilizarea bucsei noastre, vei beneficia de o miscare fluida si precisa a articulatiilor vehiculului tau. Aceasta reduce frecarea si uzura componentelor, prelungind astfel durata de viata a utilajului tau.

Din gama sa, componenta pe care noi o propunem acum este in top la capitolul „durabilitate”. Principalul avantaj al acestei bucse, in comparatie cu o alta astfel de conexiune de mai slaba calitate, este zgomot rezultat redus, dar si vibratiile resimtite mai putin. Un alt avantaj este ca, ajutata de o lubrifiere corespunzatoare, piesa de schimb isi va face treaba pentru multa vreme, fara ca tu sa fii nevoit sa o inlocuiesti.

O bucsa tija cilindru stanga Komatsu WB91R este un articol calitativ!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Bucsa tija cilindru stanga Komatsu WB91R vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O bucsa tija cilindru basculare cupa fata stanga pentru buldoexcavator Komatsu WB91R este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice:

• 45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura