Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa brat telescopic spate Komatsu WB97S-8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-8
Cod produs
VJU7BEI4-RA
Out Of stock
Descriere
Echipa noastra de specialisti este pregatita sa te consilieze si sa ofere solutii adaptate pentru a-ti atinge obiectivele in domeniul utilajelor industriale. Iata produsul pe care noi il recomandam astazi, fiind dedicat buldoexcavatorului tau, de care acesta din urma are mare nevoie pentru a functiona perfect! Aceasta bucsa brat telescopic spate Komatsu WB97S-8 calitativa este produsul momentului! Articolul iti propune performanta si incredere, fiind realizat in fabrici cu renume mondial, din cele mai bune si durabile materii prime!

Avand bucsa noastra la dispozitie, vei experimenta o performanta superioara, un control precis si o durata de viata extinsa a utilajelor tale. Investitia intr-o componenta de inalta calitate va aduce beneficii pe termen lung si iti va consolida pozitia in industria ta. Nu mai astepta! Contacteaza-ne acum si descopera puterea si avantajele bucsei pentru utilajele tale industriale. Garantam ca vei obtine rezultate remarcabile si te vei bucura de performanta maxima in activitatea ta.

O bucsa brat telescopic spate Komatsu WB97S-8 este un produs ce rezista!

Bucsa este o componenta importanta pentru utilajul tau, in ciuda dimensiunilor sale mici. Ce face aceasta bucsa? Bucsele sunt articole de uzura, realizate din mai multe feluri de materiale, printre care se numara cauciucul si poliuretanul. Sunt montate pe articulatiile de directie si pe suspensia vehiculului pentru a controla miscarea in articulatii, pentru a absorbi socurile in cazul denivelarilor si pentru a reduce vibratiile si zgomotul.

Consultanta gratuita oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale!

Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Bucsa brat telescopic spate Komatsu WB97S-8 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O bucsa varf brat telescopic spate pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-8 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna! Depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice:

• 45x53x59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura